Her er den perfekte undskyldning til drageflyvning

Få gode argumenter til, hvorfor du skal lufte din Dragonborn

Som om man manglede flere undskyldninger for at flyve på en drage.
Som om man manglede flere undskyldninger for at flyve på en drage.

Der findes et hav af Mods til Skyrim. Man kan opnå alt fra at styre karakteren med stemmen til at forbedre grafikken og videre til at lade kvinderne være nøgne. Men der er én ting, som mangler i Skyrim - et formål.

Når man først har gennemført Main Quest og 'alle' sidemissioner (og alle missioner, som tilføjes af DLC), kan man godt begynde at savne et formål med spillet. Derfor tilføjer Achieve That Achievements til spillet.

Læs også: Analytiker: GTA V meget sandsynligt til next-gen-konsollerne

Dine Achievements er dog ikke bundet til Steam, men kun til selve spillet. Der dukker en lille pop-up inde i spillet, når du opnår en Achievement, men det rigtigt fede er, at du bliver belønnet, når du opnår en Achievement.

Hvis du for eksempel formår at samle 100.000 guld, bliver du i stand til at bære mere. Dine Achievements er altså ikke bare et eller andet ligegyldigt elektronisk trofæ - de kan bruges til noget.

Se Skyrimfilmen her

Med Achieve That installeret har man et nyt mål i Skyrim, nemlig at få alle Achievements. Men hvis du sidder derude og tænker, at det er snyd at få fordele igennem sine Achievements, skal du ikke nødvendigvis holde dig fra at installere Achieve That - man kan nemlig slå belønningerne fra.

Udover Achieve That kan du se Lock Overhaul og No Sneak Attack Sound Mods i den følgende film. Desuden forklares der, hvordan man bærer sig ad med at installere de forskellige Mods.

Læs også: Forbered jer til Skylanders Swap Force

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere