Genopliv Torchlight 2

1 ny Class, 108 Elite fjender, 11 unikke World Bosses og meget mere i den nye mod

Endnu mere kaos og ødelæggelse med SynergiesMOD.
Endnu mere kaos og ødelæggelse med SynergiesMOD.

Hvis du stadig går og er godt tilfreds med din Torchlight II oplevelse, behøver du muligvis ikke læse denne artikel. Hvis du derimod går og tænker, at du ikke helt føler at Torchlight II er ligeså sjovt, som det var engang, er dette lige noget for dig.

For hvad er der lige at lave, når man har alt det vildeste grej? Når man har spillet alle karakterer til toppen, og man egentligt bare er kørt lidt træt i spillet.

Se SynergiesMOD i aktion i filmen her

Løsningen er meget simpel - installer nogle Mods! Der er en del at vælge imellem, men der er én der skiller sig ud: SynergiesMOD.

Den største forandring som den indfører til spillet er tilføjelsen af en helt ny Necromancer Class. Her er tale om en type karakter, som kan vække skeletter, zombier og andet sjovt til live. Derudover er han - ligesom Necromancer fra Diablo II i sin tid var - ekspert i magi med knogler og gift.

Læs alt om Torchlight 2 her

Men Necromanceren er bare toppen af isbjerget. SynergiesMod giver dig også 108 Elite fjender, seks sjældne drager at bekæmpe, 28 Raid dungeons, 11 unikke World Bosses, fire nye set legendarisk grej, 16 Tier-1 legendariske våben, nye missioner og en ny by til Akt 5.

Derudover tilføjer den en enkelt lille fantastisk ting - mulighed for at respec alle sine skills. Man køber bare en potion, drikker den, og så kan man bygge sin karakter op helt forfra.

Installation af en Mod til Torchlight II er meget simpel. Man downloader en zip-fil, hvori der er to .pak filer. Dem lægger man ind i sin Torchlight II\PAKS-mappe. For Steam-brugere findes denne mappe i Steam\steamapps\common.

Download mod’en her

Når man har lagt filerne ind, er det bare at starte spillet. Nemmere bliver det ikke.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere