iPhone 6 på vej med større skærm

Kommer til juni eller juli, mener Jefferies-ansat

En analytiker fra Jefferies mener, at iPhone 6 udkommer til sommer med en 4,8 tommer skærm - 0,8 tommer større end iPhone 5.
En analytiker fra Jefferies mener, at iPhone 6 udkommer til sommer med en 4,8 tommer skærm - 0,8 tommer større end iPhone 5.

Efter en amerikanske brancheanalytikers vurdering går der ikke længe, før Apple sender den næste iPhone ud på markedet. Det kan faktisk ske allerede til juni eller juli, og den største nyskabelse bliver i så fald en 0,8 tommer større skærm i forhold til iPhone 5.

Vurderingen kommer fra Peter Misek, der er Apple-analytiker hos Jefferies. Meddelelsen er sendt ud til interesserede, private investorer, men referatet af den er havnet på talrige spil- og teknologihjemmesider.

Læs også: Hadske stemning mod fratrådt Diablo-chef

En vækst i skærmstørrelsen betyder, at den pågældende telefon vil få en skærm på hele 4,8 tommer og derfor være matchet med Samsung Galaxy III på dette område. Det nævnes ikke, om den nye telefon får en opgraderet ARM-chipmodel indbygget, som der uden tvivl bliver behov for med en større Retina-skærm i dette omfang.

Læs også: Spil SimCity allerede på fredag – gratis

I stedet melder Misek også, at Apple tro mod rygterne er opsatte på at udsende en billigere model af iPhone til u-landene. Filosofien bag denne vil være inspireret af iPad Mini, dvs. at Retina-teknologien skrottes og at der kommer ældre trådløs teknologi ombord. LTE vil formentlig helt mangle, og modellen bygges af billigere materiale end aluminium.

Tidligere på måneden kom der konkrete fakta på bordet for, at Apple har skåret i produktionen af iPhone 5 grundet vigende efterspørgsel.

Læs også: Apple neddrosler produktionen

0 kommentarer
Vis kommentarer