Så hårrejsende bliver det nye Slender

Se den første filmsekvens fra efterfølgeren til verdens måske uhyggeligste spil

Kan du finde Slenderman? Hvis ikke, skal han nok finde han dig...
Kan du finde Slenderman? Hvis ikke, skal han nok finde han dig...

Opfølgeren til sidste års gyserfænomen, computerspillet Slender: The Eight Pages, begynder så småt at røre på sig.

Slender-skaber Mark 'AgentParsec' Hadley har i fællesskab med sine canadiske samarbejdspartnere Blue Isle Studios i en række måneder nu arbejdet intensivt på projektet, der går under navnet Slender: The Arrival, og er nu klar til at løfte sløret for de første, sparsomme detaljer.

Se traileren af det nye Slender her

Han fortæller, at Slender: The Arrival ikke så meget skal ses som en opfølger, men som en udvidelse af det oprindelige spil. Der vil være flere baner, mere varieret gameplay, herunder gådeløsning, og en fortløbende historie, der alt sammen skal medvirke til at gøre spillet endnu mere uhyggeligt end sin forgænger.

Læs om sidste års Slender-spil her

Derudover har den audiovisuelle side fået sig et gevaldigt løft, dette takket være de ekstra ressourcer, Blue Isle Studios kommer med. Spilmotoren er stadig danske Unity, men som det afsløres i spillets første officielle trailer, er Slender: The Arrival langt flottere end sin mere primitive forgænger.

Ud fra traileren, i øvrigt, kan vi konstatere, at det nye Slender-spil fører spilleren igennem skove såvel som mineskakter og forladte gårde. Der lader også til at være nye fjendetyper på spil, hvis ikke de altså er Slenderman i forklædning.

Én ting er sikkert, alene ud fra traileren tør vi godt love mange søvnløse nætter, når Slender: The Arrival debuterer senere på året. Vi afventer endnu en konkret dato for udgivelsen.

Læs mere om opfølgeren til Slender her

Slender: The Arrival, akkurat som det oprindelige spil, er en spilbar genfortælling af internetmyten om Slenderman, et overnaturligt gespenst, der siges at dukke op kort før en fatal ulykke indtræffer. Han tager form som en høj, ranglet skikkelse, og vil som oftest nedstirre sit bytte, inden han slår til. I spilversionen indtager man rollen som ofret og bestrider således den frygtelige opgave at overleve mødet med Slenderman. Dette gøres ved at finde og indsamle otte notater, der sammen kan fordrive den dødbringende stalker.

0 kommentarer
Vis kommentarer