Hårdtpumpet gaming-tablet på vej

Razer Edge er den første tablet skabt specifikt til gaming

Det kan godt være at den er lille og diskret, men de to håndtag afslører dig med det samme – gamer. (PR-foto)
Det kan godt være at den er lille og diskret, men de to håndtag afslører dig med det samme – gamer. (PR-foto)

Hardware firmaet Razer har skabt verdens første gaming-tablet - og de har gjort det med hjælp og input fra deres brugere.

Enheden, som gik under navnet Project Fiona, er sammensat af dele som fans på Razers facebookside anbefalede. På den måde har Razer skabt en gaming-tablet, som er lavet af gamere og til gamere. Tabletten kommer til at have en tredjegenerations Intel Core-processor og grafik leveret af Nvidia GeForce. Med de indvolde lover Razer, at den kommer til at kunne afvikle alle spil og applikationer.

Se de sejeste antihelte i gaming

-.Gamere er et af de absolut mest krævende publikummer, når det gælder processorydelse. Det er en glæde at samarbejde med Razer for at tilfredsstille disse behov ved at konstruere en af de mest kraftfulde tablets baseret på tredje generation af Intel Core-produktlinien. Razer Edge vidner om, hvad der er muligt at opnå gennem innovation mellem førende selskaber i deres respektive industrier, fortæller Brad Graff, direktør for kundemarkedsføring, Mobile Communications Group i Intel.

Læs også: Gabe Newell er 'trist' over Windows 8

Tablet'en kommer til at køre på Windows 8 og er tilgængelig i 2 varianter: En standard Razer Edge- og en Razer Edge Pro-udgave.

Basismodellen er udstyret med en Intel Core i5-processor, NVIDIA GT640M LE-grafikprocessor, 4GB DDR3 RAM og en 64GB SSD. Razer Edge Pro leveres med en opgraderet Intel Core i7-processor, GT640M LE-grafikprocessor, 8 GB DDR3 RAM samt en SSD på 128 GB eller 256 GB.

Læs også: EA pumper udvidelser til Sims ud

Særligt for tablet'en er dens design, at den ligner en almindelig tablet, men med et håndtag smækket på hver side. På hver af disse håndtag sidder der en analog-stick og nogle knapper. På den måde kan man slippe for at have sine fedtede fingre på skærmen, som man ellers skal med de fleste tablet's.

Tablet'en forventes at udkomme i løbet af de næste par måneder, og Razer lover, at der både bliver mulighed for at købe dockingstation og udvidet batteri samt en masse andet tilbehør.

Den vejledende pris er 999 amerikanske dollar, men skal man nok tage med forbehold, for at den på det danske marked kan ende med at blive en hel del dyrere. Måske er Razer Edge det næste trin i håndholdt gaming...

0 kommentarer
Vis kommentarer