Computerhelte går rap-amok

Se her hvordan man kan få rapnumre ud ud af spil-klassikere

Sådan ser alle tiders helt ud.
Sådan ser alle tiders helt ud.

Du åbner dine øjne. Vandet skyller over dig. Havets brusen vugger dig blidt frem og tilbage. Hvor er du? Du er lige vågnet på en strand. Du er Link, Hero of Time!

Og hvad vælger man så at gøre, når man vågner der? Der er jo kun én rigtig ting at gøre - saml alle dine damer og rap dig gennem din kamp mod den største ondskab man kan finde. Ganondorf.

Dagens videoer er rapsange til forskellige spil, og de er lavet af YouTube-brugeren hiimrawnx. Den første handler om Legend of Zelda spillene, hvis i skulle være i tvivl.

Se videoen med Link og hans damer

Skyrim har været en af det forgange års største spil (ja, det udkom i slutningen af 2011, vi ved det godt). Det enorme rollespil har fanget tusindevis af fans og været grundlag for enorme mængder Mods. Med sit væld af sidemissioner, og nu også sine tre udvidelser, er det en af de største tidsslugere vi har set i mange år, og interessen tyder ikke på at være faldende i den nærmeste fremtid.

Spillet sætter dig i rollen som Dovahkiin, den dragefødte, hvis skæbne det er at redde verden fra dragen Alduin. Til dette formål har du dragesprogets kraft.

Se video med Skyrim gangstarap her

Dagens sidste video handler om Call of Duty. Vi kender det allesammen. Man sidder på arbejdet. Man keder sig. Der er to timer til fyraften, og for hvert sekund, der går, føles det næste sekund længere.

Det eneste, man har lyst til, er at hoppe hjem foran computeren og tæve nogle noobs i Call of Duty. I den følgende rap ser vi nogle, der simpelthen ikke kan vente, og vælger at tage CoD med dem ud på arbejdet.

Du vil hjem og spille COD...NU

0 kommentarer
Vis kommentarer