iOs og Android er for fattigrøve

Der ryger flere penge over nettet, når Windows Phone-ejerne skal købe spil

Spil- og app-udviklere har langt større sandsynlighed for at hive gode penge hjem, hvis de satser på Windows Phone frem for Android og iOS.

Det fremgår af en analyse lavet af EEDAR. I den sætter firmaet tal på, hvor stor en del af de forskellige telefonsystemers ejere, der bruger bestemte beløb om måneden på spil og apps.

Se også: Trailer for Aliens Colonial Marines

Her er Windows Phone-brugere mere end nogen andre parate til at svinge kreditkortet.

Af for os uransagelige (og delvist foruroligende) grunde anvender EEDAR en skala, der sammenligner brugerne med større pattedyr fra havbiologiens verden. Således defineres en 'hval' som en, der bruger mere end 150 kr. om måneden på apps. Blandt Windows Phone-brugerne er 10 procent pattedyr af denne skala, mens kun 4 procent af iOS- og Android-folkene bruger så mange penge om måneden.

En 'delfin', som bruger mellem 30 og 150 kroner om måneden, er at finde blandt 28 procent af Windows Phone-ejerne mod 19 procent af iOS- og 15 procent af Android-brugerne.

Se også: Trailer for Final Fantasy XIV - A Realm Reborn - The Black Shroud

Omvendt bruger 45 procent af Android-brugerne ingen penge om måneden på programmer, mens tallet er 21procent for Windows Phone.

Procenter er naturligvis glimrende til at vildlede, og man må huske, at Windows Phone ikke har nær så stor en markedsandel som iOS og Android og derfor henvender sig til en mere særligt interesseret brugergruppe. EEDAR lægger således op til at gentage undersøgelsen, når og hvis Windows Phone vokser i markedsudbredelse sammenlignet med konkurrenterne.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen