Her er det måske mest populære spil nogensinde

Call of Duty-serien er stadig hyperpopulær i USA.

Der tegner sig et klart billede af, at Call of Duty: Black Ops 2 bliver et af de bedst sælgende computerspil nogensinde.

Alene i den amerikanske del af butikskæden GameStop er der solgt én mio. eksemplarer af spillet i løbet af den første dag på markedet.

Se også: Lang gameplay video fra det nye Call of Duty

Det fortæller GameStops øverste chef til Bloomberg.

Midnatsåbent og udsolgt Nærmest alle GameStop-butikker i USA holdt midnatsåbent for at fejre begivenheden, og denne store hype har været medvirkende til spillets succes.

- Black Ops 2 tegner til at blive den største spillancering nogensinde. Gamestop har solgt over én mio. eksemplarer i løbet af den første dag på markedet, fortæller Tony Bartel fra GameStop.

Læs også: Lucasfilm vil producere 2-3 film om året

De første prognoser fra spilanalytikeren Michael Olson lyder på, at der formentlig er solgt mellem 6,5 og 7,2 mio. kopier i løbet af de første 24 timer, når man lægger tallene for USA og Storbritannien sammen.

For at blive et af de bedst sælgende spil i historien skal Call of Duty: Black Ops 2 dog runde mindst 30 mio., som Mario Kart Wii har gjort i den nuværende konsolgeneration. Derfra er der endnu længere op til de gamle Super Mario-spil, der dog udkom sammen med en konsol og derfor er noget sværere at sammenligne med.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen