TV: 'Hitman: Absolution' er det vildeste nogensinde

'Hitman: Absolution' er et kæmpestort prestigeprojekt. - Det mest ambitiøse, vi nogensinde har lavet, siger spillets instruktør til ekstrabladet.dk

'Hitman: Absolution' bliver frigivet i Danmark i aften - en dag før resten af verden. Se interviewet med instruktør Tore Blystad i tv-klippet øverst her på siden.
'Hitman: Absolution' bliver frigivet i Danmark i aften - en dag før resten af verden. Se interviewet med instruktør Tore Blystad i tv-klippet øverst her på siden.

Se interview med 'Hitman: Absolution'-instruktør Tore Blystad i tv-klippet øverst, hvor han blandt andet snakker om sexede (døde) nonner og viser sit favoritmord. Og er Agent 47 virkelig ved at blive en følelsesladet tøsedreng?

------------------------------

Når 'Hitman: Absolution' i aften bliver sat til salg flere steder i landet, er det kulminationen på fem års udvikling, men samtidig også startskuddet til en salgsoffensiv, der gerne skal kulminere med, at IO Interactive fra Kalvebod Brygge i København igen bliver betragtet som en af verdens mest respekterede spiludviklere.

De otte nonner lige inden, Agent 47 erklærer dem krig. Spilnyheder - 6. jun. 2012 - kl. 10:30 TV: Hitman dræber otte frække nonner

- For IO og for vores udgiver er det et kæmpestort prestige projekt. Det er det mest ambitiøse, vi nogensinde har lavet, så vi skulle gerne have nogle penge tilbage - og det forventer vi også, fortæller Tore Blystad i et tv-interview med ekstrabladet.dk, som kan ses øverst her på siden.

Tore Blystad har instrueret 'Hitman: Absolution' og været spillets ansigt udadtil. Blandt andet også da han i sommer offentligt måtte undskylde for en trailer, der viste hovedpersonen Agent 47 koldblodigt myrde otte sexede nonner. En trailer, der skabte ramaskrig på den anden side af Atlanten.

Se også: Verdens vildeste Hitman: 5 mord på 5 min

- Vi var meget forbavsede over, at det vakte så meget opsigt. Det var ikke noget, vi planlagde. Det var ikke noget, der sklulle provokere. Vi lavede noget, der passede ind som en del af vores spil, lyder forklaringen i dag fra Tore Blystad.

Men som bekendt så sælger sex, og IO Interactive har brug for et godt salg og gode anmeldelser, hvis de skal returnere til verdenseliten.

I interviewet øverst kan du høre Tore Blystad uddybe begge emner, se traileren med nonnerne og høre ham fortælle om yndlingsdrabet i 'Absolution'. Du kan også blive klogere på, om Agent 47 virkelig er gået hen og blevet en følelsesladet tøsedreng.

'Hitman: Absolution' får verdenspremiere i Danmark 19. november - én dag før resten af verden Spilnyheder - 14. nov. 2012 - kl. 11:52 Danskerne får Hitman før ALLE andre

Du kan møde Tore Blystad og andre fra udvikler-holdet i aften hos GameStop på Fisketorvet, hvor spillet officielt sættes til salg som det første sted i verden. Elgiganten 29 butikker holder også ekstraordinært åbent fra klokken 20 over hele landet.

1 af 2 Det skabte ramaskrig i USA, da IO Interactive lancerede en trailer, hvor otte sexede nonner, bliver brutalt myrdet. Det skal dog siges, at 'englene' først havde forsøgt sig med en bazooka mod Agent 47.
2 af 2 'Hitman: Absolution' bliver frigivet i Danmark i aften - en dag før resten af verden. Se interviewet med instruktør Tore Blystad i tv-klippet øverst her på siden.
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen