Er dette den nye Xbox 720?

Folkene bag magasinet Xbox World har stykket en model sammen af den kommende Xbox ud fra de oplysninger, de er i besiddelse af

Hvis den endelig model kommer til at nærme sig modellen her, kan du så småt begynde at gøre plads til en ny Xbox ved siden af fladskærmen.
Hvis den endelig model kommer til at nærme sig modellen her, kan du så småt begynde at gøre plads til en ny Xbox ved siden af fladskærmen.

Hvis denne tænkte model af den kommende Xbox-spillekonsol fra Microsoft kommer bare nogen lunde tæt på den endelige model, kan du se frem til at få en sand lækkerbidsken stående ved siden af din fladskærm.

Det er de velinformerede folk bag Xbox World-magasinet, som i nyeste nummer præsenterer modellen, der er stykket sammen af informationer, som er blevet lækket af kilder fra Microsoft og folk fra branchen mere generelt.

Se også: Her er det måske mest populære spil nogensinde

- Vi byggede vores (model, red.) med det samme skinnende ydre og samme patenterede VapourMG-magnesiumlegering, som Microsoft anvender til sit Surface-tablet, og sølvbåndet er inspireret af det nye Wedge Touch-tastatur og den fleksible Arc Touch-mus, skriver magasinet og kalder fremtiden for 'sort, skarp og kurvet'.Ifølge Xbox World vil den kommende konsol få navnet Xbox og blandt andet indeholde/være kompatibel med Kinect 2.0, Blu-Ray, en innovativ controller og senere også AR-briller.

Spilnyheder - 14. nov. 2012 - kl. 16:55 Premiere: Ny GTA-trailer offentliggjort

- Xbox World har været på forkant med dækningen af Durango (kodenavnet for spiludviklerværktøj til konsollen, red.) i mere end 12 måneder. Og med mindre der indtræffer virkelig dramatiske ændringer, vil alt, hvad vi afslører i det nye nummer, blive officielt længe længe før E3 i juni, siger magasinets chefredaktør Dan Dawkins til CVG.

Kilde: computerandvideogames.com

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen