Landmandsspil amok i Danmark

Det rene Morten Korch - nu med dansk tale

(Foto: Eurogamer.dk)
(Foto: Eurogamer.dk)

Farmer 2013 Agricultural Simulator, eller som den hedder på engelsk, Agrar Simulator 2013, triller ind i butikkerne omkring den 23 november i hård konkurrence mod Farming Simulator 2013 der hidtil har haft markerne får sig selv.

Læs også: Se et video face-off mellem de to landbrugssimulatorer

Forvirret? Ja, måske, men der er en god grund til at hele to udviklere har set sig varme på landbrugsmaskiner. Den slags spil rykker nemlig for vildt og gamerne er enige med os: den konkurrerende Farming Simulator 2013 moslede sig i sidste uge ind på en flot fjerde plads på de danske salgslister så man kan kun gisne om hvor Farmer 2013 Agricultural Simulator ender på listen.

Bliver FIFA 13's veltrimmede græsplæner mon snart æltet op af en tilsmudset traktor fra Farmer 2013 Agricultural Simulator?

Læs også: Udlev din traktorfetich her

Der bliver ikke lagt fingre imellem for at forhindre at Farming Simulator 2013 slår rødder i markedet. Netop tilsmudsning er nemlig en essentiel del af forretningsstrategien for Farmer 2013 Agricultural Simulator: over 100 køretøjer.

En tur til Toscana, Schweiz, USA. Realistisk jord. Tilsmudsning af alle køretøjer. Køer, får, høns, heste og hjorte. Solsikker.

Tag den, Farming Simulator 2013 og tyg på den. Nej, drøvtyg på den.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen