Mød de tre hovedpersoner fra GTA V

Større end nogensinde, bedre end nogensinde, og nu med tre hovedpersoner

Det vælter ud med detaljer om næste års Grand Theft Auto 5 i en ny artikel, som spilmagasinet Game Informer bringer i sit næste nummer.

Scoopet, der kan gøre os andre fuldstændig grønne af misundelse, vidner om at Rockstar vil gøre gangsterspillet endnu større og endnu vildere end hvad vi i forvejen syntes var ekstremt med GTA 4.

Læs også:
Nu kender vi hovedpersonen i GTA5

Først og fremmest sætter Rockstar navn på hele tre hovedpersoner, som vil præge handlingen i GTA5. Som vi nævnte forleden, er én af dem en tidligere gangster fra østkysten, der flytter til Los Santos for at slippe væk fra fortiden i et vidnebeskyttelsesprogram. Han hedder Michael og er i starten af 40'erne. Dernæst er der Trevor, der er gået fra en karriere i luftvåbnet til en levevej som kriminel.

Endelig er der knap 25-årige Franklin, der indsamler dårlig gæld for en gruppe østeuropæiske bilsvindlere.

Du kan skifte mellem de tre personer til hver en tid, men i mellemtiden drager de omkring og opsøger egne eventyr indtil du igen tager kontrollen over dem.

Se også:
GTA V vs GTA San Andreas video

Hver figur har sin egen historie at gennemgå, men der vil være hyppige overlap mellem de tre figurer, når de samarbejder. I løbet af missionerne vil du også kunne skifte mellem Michael, Trevor og Franklin og bruge deres forskellige evner til at hjælpe. Bankrøverier bliver en særlig stor del af GTA5's missioner i forhold til GTA4.

Også gameplayet bliver efter Rockstars eget udsagn forbedret uendeligt meget, især på visse meget bestemte punkter. Bilkørsel vil føles mere som racingspil end hidtil, hvor Rockstar beskriver mekanikken i det nuværende GTA 4 'som at sejle i en båd'. Også nærkamp og skuddueller bliver opbygget bedre og vil føles mere intuitive i forhold til GTA 4.

Den største forbedring er dog spillets rene og skære størrelse. Rockstars primære vision har været at skabe en megaby på niveau med virkelighedens Los Angeles, og derfor er byens areal større end Red Dead Redemption, San Andreas og GTA 4 - sat sammen. Selv havbunden er modeleret, og den vil du også få chancen for at udforske!

Undervejs i forløbet vil der være rigeligt med missioner at udføre, endda af slagsen, der rækker ud over selve spillets historie. Præcis som i Red Dead Redemption dukker der automatisk nye missioner op, når du rejser mellem A og B.

Grand Theft Auto 5 ventes at udkomme til foråret til alle større platforme. Rockstar udsender en ny videotrailer den 14. november og lover at bruge en hel dag på spillets multiplayerfunktioner, når de engang er parate til at visse denne del frem.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen