Remake af Portal 2

Onsdag kommer Portal 2 i en ny version, nu med nye baner og Playstation Move kompatibel

Portal 2 DLC udvidelsen In Motion kommer til det europæiske PlayStation network i denne uge. Ifølge Sony kan man købe det fra på onsdag, den 14. november 2012. Det kommer til at koste 9,99 euro, men PlayStation Plus medlemmere kan få det til 30 procent mindre.

Læs også: Ny trailer for Hitman Absolution

In Motion udvidelsen gør det muligt at bruge PS Move kontrollerne til at styre spillet, således at man kan ændre størrelsen på genstande, og flytte eksisterende portaler uden at lukke dem. Der følger desuden nye baner med som 'ligner dem fra Portal 2, men kræver en ny form for tænkning at løse,' skriver Josh Bays, chef for product marketing ved Sixense Entertainment, på EU PlayStation Blog

Læs også: En Crusader Kings 2 historie om at være utro

Desuden udkommer der på onsdag en gratis udvidelse til Portal 2 som gør det muligt at bruge Move kontrollerne til de eksisterende missioner i spillet, både single-player og co-op.

- Udvidelsen giver mulighed for at prøve den bevægelsesstyring som Sixense kan levere, men selv om man kan spille alle de gamle missioner med PlayStation Move, bliver det kun In Motion udvidelsen som kommer til at indholde de unikke spilmekanismer og de originale missioner designet af Sixense specielt til PS Move, siger Bays.

Læs også: Gabe Newell bekræfter at Valve arbejder på Source 2

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen