Top 5: Akavede sexscener i computerspil

Det ender ikke altid lige frækt, når spilfigurer skal dyrke sex....

Computerspil forsøger med stærkt vekslende held at gengive erotik eller sex. Selvom vi samlet set på redaktionen har en uovertruffen encyklopædisk viden om de gange, man har forsøgt sig med at afbilde kødets lyst i spil, er det ikke lykkedes at komme på en eneste, der kunne siges at være særligt spændende eller interessant. Akavede, mærkelige og rent ud bizarre sexscener er der derimod masser af.

Vi har samlet en liste med fem af slagsen.

The Witcher 2
Geralt, den arrede Witcher (en slags vampyr, red.), har et forhold til Triss Merigold, som spilleren gennem en række valg kan fyre op eller ned for. De to finder sig på et tidspunkt spærret inde i et rum med en lille sø i:

Triss: Hvorfor kigger du sådan på mig?

Geralt: Mmh.

Triss: Har jeg noget i ansigtet?

Geralt: Mhhm.

Triss: Hvad foregår der inde dit hoved, Witcher?

Geralt: Åh, du ved, ikke noget særligt. Du ser ud som om, du kunne bruge et bad.

Ansporet af Geralt's veltalenhed tager hun øjeblikkeligt alt tøjet af og hopper i søen. Geralt, efter et minuts tid, stadig uden at ytre et ord, gør det samme.

Læs også: Se scenen mellem Geralt og Trish her

Heavy Rain (Se scenen i tv-klippet herover)
En mand sidder og græder på gulvet i et værelse. Det regner udenfor. Det ser sørgeligt ud (det gør det faktisk) og musikken er perfekt.

Døren går op og en kvinde træder ind. Hun sætter sig ved siden af ham og efter noget snak om et mord, begynder de at kysse til højlydt smasken.

Grundet grafikproblemer rører deres munde ikke hinanden.

Efter et stykke tid trykker manden håndfladerne mod kvindens trøje, hvorefter den på magisk vis flyver af kroppen på hende. Hun har BH på indenunder.

En kompliceret kombination af venstre- og højre-klik på kontrolleren får klikket BH'en af. Komboen ser lige så svær ud, som BH'er er i virkeligheden, og da den endelig kommer af, er det med en lyd, som om nogen tager ladegreb på en revolver.

Læs også: Se manden trylle med sine hænder her

Silent Hill 2
Man tror ikke sine egne øjne med denne scene.

Et monster, der måske, måske ikke, engang har været et menneske, ses i færd med at voldtage et andet monster. Indslaget er så bizart at det fuldstændig tager fokus væk fra en ellers meget effektiv gyserscene, hvor en mand gemmer sig inde i et skab, mens monstret, der i mellemtiden er færdig med voldtægten, vandrer rundt udenfor på det knirkende gulv.

Eksperter indenfor Silent Hill 2 lore fortæller, at monstret er symbol på James, og at voldtægten i virkeligheden er af hans kone Mary, som det senere viser sig, at han har slået ihjel. Selv tredje gang, man får det forklaret, giver det ikke rigtig nogen mening.

Læs også: Se hvordan en monster-voldtægt ser ud

Leisure Suit Larry - Love for Sail
Ah ja, Leisure Suit Larry, den uheldige tøffelhelt med sex på hjernen.

Formlen i de mange Larry-spil var altid den samme: Hovedpersonen bliver brutalt dumpet af kvinden, han lige har scoret i det foregående spil. Det narrative twist i denne version, Love for Sail, var, at spillet foregik på et krydstogtskib med en masse kendte mennesker.

Man så blandt andet 'Drew Baringmore' (Drew Barrymore), 'Dewmi Moore' (Demi Moore), 'Jamie Lee Coitus' (Jamie Lee Curtis) samt en nøgen Ron Jeremy og nogle forskellige udgaver af James Bond løbe afklædt rundt på skibet.

De fleste af de øvrige karakterer var opkaldt efter det mandlige kønsorgan (for eksempel garderobemanden Dick eller Wang, bartenderen). Meget subtilt.

Læs også: Klik her for videoen af Lumre Larry (Spol frem til 3 min 50 sek., hvis du vil have et dækkende indtryk af lummerheden i Leisure Suit Larry.)

Dark Room Sex Game
Det sidste spil vi nævner i denne omgang er ikke rigtig et computerspil, men det er dansk produceret og faktisk ganske opfindsomt omend fuldstændig meningsløst.

To mennesker står i et mørkt rum og peger en Wii mote mod hinanden. Når bevægelserne i Wii moterne opnår en vis rytme, og den kan jo være svær at finde med lyset slukket, som enhver ved, stønner spillet højere og højere. Det burde være unødvendigt at fortælle hvordan man vinder.

Videoen viser en mandlig og en kvindelig studerende ved IT universitetet i København der snyder ved 1) at drikke øl, 2) spille spillet med lyset tændt.

Læs også: Se videoen af danske studerende lege sex

1 af 2 
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen