Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Nyt dansk spil kan blive international succes

Stort dansk spilprojekt på vej til udlandet. Gladiatorspil søger penge via Kickstarter

Det danskproducerede gladiatorspil Forced kan vise sig at blive en international succes. (Screenshot fra spillet)
Det danskproducerede gladiatorspil Forced kan vise sig at blive en international succes. (Screenshot fra spillet)

Siden megasællerten Limbo har det har det været småt med danske succeshistorier på den internationale spil-arena. Det prøver det danske gladiatorspil FORCED nu at råde bod på ved at lancere sig selv som investeringsobjekt på crowdfundingsitet Kickstarter.

Se trailer til det nye danske spil her

En nypoleret spilbar demo, nye spilfeatures og ikke mindst løftet om at få sit portræt op at hænge på toilettet hos udviklerne af spillet er blandt de ting, der bliver udlovet til potentielle støtter. BetaDwarf, studiet bag Forced, håber også, at de kan kan opnå støtte nok til, at de kan få de hemmelige features med, som de allerede har klar.

Målet er at opnå mindst 40.000 dollar i støtte, som er det beløb BetaDwarf vurderer er nødvendigt for at færdiggøre FORCED. Men det er ikke kun de økonomiske aspekter, der har overbevist udviklerne om, at Forced skulle på Kickstarter.

Vi har spillet en demo af FORCED, og du kan se vores indtryk her

- Kickstarter er også en mulighed for at fremvise vores spil for et enormt publikum, der er sultne efter nye ting, forklarer spillets instruktør Steffen K. Grønning.

- Så vi har både mulighed for at sikre finansieringen til at færdiggøre spillet, samtidigt med at vi kan fremvise de seneste features fra vores lækre spil for kommende fans og købere, siger han.

For at vise FORCED fra den bedste side, har BetaDwarf de seneste uger arbejdet på højtryk i deres kombinerede kontor og beboelse i Karlslunde for at have en spilbar demo klar til dem, der vælger at støtte Kickstarter-kampagnen.

Se screenshots fra spillet her

- Det er vigtigt for os at vise, at vi faktisk er nået langt med produktionen. At vi er langt, langt forbi stadiet, hvor det bare er en idé og lidt konceptskitser. Vi har den fordel at vi faktisk kan udlove en demo af vores spil, til de folk der vælger at støtte os. Vi er faktisk så sikre på kvaliteten af vores spil, at det kun kan gå for langsomt med at lade folk selv prøve at kæmpe med bue, hammer, sværd og skjold, forklarer Steffen K. Grønning.

Se FORCED på Kickstarter her

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen