Her er verdens mest spillede spil

Målt på antallet af daglige brugere er League of Legends verdens største spil

League of Legends har 35 millioner spilere på verdensplan. Det gør det til verdens mest spillede spil. (Screendump fra spillet)
League of Legends har 35 millioner spilere på verdensplan. Det gør det til verdens mest spillede spil. (Screendump fra spillet)

Var der nogen der sagde DOTA? World of Warcraft? League of Legends er større! 35 million mennesker verden over spiller League of Legends, og det er langt større end World of Warcrafts cirka 12 millioner spillere.

Det er større end Call of Duty: Modern Warfare 3's 3.3 millioner daglige spillere. League of Legends har 12 millioner daglige spillere. Og det er flere end Instagram har med sine kun 7,5 millioner daglige brugere.

Se tallene på antal daglige spillere i de største spil her

Det er større end alle top 100-spil på Steam tilsammen, som den 10. maj havde sølle 650.000 samtidige brugere. League of Legends alene havde på en typisk julidag 3 millioner samtidige brugere.

Det er større end Halo, som siden 2004 er blevet spillet 2 milliarder timer. League of Legends bliver spillet 1 milliard timer om måneden.

Eksklusivt interview med Giana Sisters Chris Hulsbeck

Det er større end Psy, den koreanske popstjerne, hvis video 'Gangnam style' har 1.4 millioner Facebook-likes. League of Legends har 4.1 millioner.

Det er - som Riot Games har udledt ud fra antal timer spillet om måneden - 'det mest spillede computerspil i verden'!

Det er alt sammen taget lidt ud af kontekst - League of Legends er for eksempel gratis at spille - men det maler et interessant billede af fordelingen af gamere i verden.

Djævledreng går amok i nyt computerspil

Alt sammen fordi Riot var de første til at komme med en ordentlig emulering af Warcraft 3-banen 'Defense of the Ancients'. Det er ikke noget under, at Blizzard og Valve begge prøver at få en del af kagen med hver sit DoTA-inspirerede spil.

1 af 2 
2 af 2 League of Legends har 35 millioner spilere på verdensplan. Det gør det til verdens mest spillede spil. (Screendump fra spillet)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen