Mand dør efter 40 timers 'Diablo III'

40 timers 'Diablo III' på en internetcafé var mere, end en 18-årig mand fra Taiwan kunne holde til

En 18-årig mand fra Taiwan er død efter have spillet 'Diablo III' i 40 timer. (Skærmbillede fra Youtube.com)
En 18-årig mand fra Taiwan er død efter have spillet 'Diablo III' i 40 timer. (Skærmbillede fra Youtube.com)

En 18-årig mand fra Taiwan faldt søndag om, efter han spillede computerspillet 'Diablo III' i 40 timer i streg, oplyser det australske nyhedsbureau AAP.

Manden bookede sig fredag ved middagstid ind på et singleværelse på en internetcafé, hvor han så spillede 'Diablo III' non stop i to dage uden mad eller søvn.

Søndag morgen fandt en medarbejder på caféen manden liggende hen over et bord på værelset. Herefter rejste manden sig, tog et par skridt og faldt om. Han blev erklæret død kort efter ankomsten til hospitalet.

Læs også:

'Diablo III' er ifølge spillets udvikler det hurtigst sælgende pc-spil nogensinde. (PR foto) Spilnyheder - 24. maj. 2012 - kl. 10:34 'Diablo III' smadrer salgsrekord

'Diablo III'-udvikleren Blizzard har udsendt følgende kommentar:

'Vi er kede af at høre denne nyhed, og vores tanker er hos hans familie og venner i denne svære tid. Vi føler ikke, det ville være passende for os at kommentere yderligere uden at kende alle de involverede omstændigheder.

Mens vi erkender, at det er i sidste ende er op til den enkelte, deres forældre eller værge at bestemme spillevaner, føler vi, at mådehold naturligvis er vigtig, og at en persons daglige liv må komme før enhver form for underholdning.'

Læs også:

Se også: 'Diablo'-effekten: Nu siger jeg mit job op

Den endelig dødsårsag er endnu ikke fastlagt, men der spekuleres i, at de mange stillesiddende timer har skabt hjerte-kar-problemer for manden.

'Diablo III' er et online action-rollespil til pc. Det er anden gang i år, at en mand i Taiwan dør, efter at have spillet det.


Følg os på Facebook

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen