Se de første officielle 'GTA V'-billeder

Rockstar har netop offentliggjort de første officielle skærmbilleder fra det længe ventede 'Grand Theft Auto V'. Se dem her

'Grandt Theft Auto V' har endnu ikke fået en udgivelsesdato. (PR foto)
'Grandt Theft Auto V' har endnu ikke fået en udgivelsesdato. (PR foto)

Indtil videre har vi ikke set meget andet til 'Grand Theft Auto V' end et logo og en trailer, som blev klippet op i skærmbilleder her på ekstrabladet.dk.

Men nu har udvikleren Rockstar endelig offentliggjort de første officielle skærmbilleder fra det længe ventede spil. To styk blev det til under en 'spørgsmål/svar-seance på Rockstars hjemmeside, hvor spiludvikleren besvarede spørgsmål fra brugerne.

Læs også:

Spilnyheder - 11. jul. 2012 - kl. 07:05 Hej, jeg er den nye Lara Croft

Vi vil have mere nyt?
Det er brugeren Mouthoff, som formår at lokke lidt nyt ud Rockstar:

- Hvad sker der med 'GTA V'?

- Vi har meget travlt med spillet. Alt går, som det skal, men spillet er et kæmpe projekt. Vi skulle være klar med flere informationer og nye billeder inden længe.

- Hvorfor giver I os ikke flere nyheder?

- Som sagt har vi ofte haft lange pauser imellem offentliggørelsen af nye billeder og video ved tidligere spil, og det vil vi fortsætte med i fremtiden.

Læs også:

Se også: Var dette Roskildes sløjeste scene?

Ikke for at frustrere
- Vi beklager, hvis du finder det frustrerende, men vi håber, at du kan forstå, at vi ikke gør det, fordi 'vi er ligeglade med vores fans', 'ikke respekterer vores fans', 'hader GTA-fans' - men præcis det modsatte.

- Vi gør det, fordi vi vil være sikre på, at vi kun offentliggører 100 procent korrekte oplysninger, og fordi vi ønsker at holde en masse tilbage til spillets udgivelsesdag, så der stadig er masser af overraskelser, når du spiller det.

Læs også:

Se også: 'GTA V' bliver det største nogensinde

Mere nyt på vej
- Det eneste, vi bekymrer os om, er, at du nyder spiloplevelsen, og at vi frigiver korrekte oplysninger. Vi har bare ikke været i stand til at vise mere af spillet end traileren og vil heller ikke være det foreløbig. Vi har dog formået at snige dette skærmbillede ind til dig. Det er ikke meget, men vi synes, det er sjovt.

Derefter bliver det første skærmbillede offentliggjort efterfulgt af ét mere på opfordring fra designteamet og oplysningen om, at Rockstar vil forsøge at have flere billeder klar inden længe - og så en ny video.


Følg os på Facebook

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen