Storsælgende spilserie bliver til film

I 2014 kan du gå til premiere på en oktanfyldt spillefilm baseret på 'Need for Speed'-serien fra Electronic Arts

Nu skal 'Need for Speed'-serien filmatiseres. Der er biopremiere i 2014. (PR foto)
Nu skal 'Need for Speed'-serien filmatiseres. Der er biopremiere i 2014. (PR foto)

DreamWorks Studios har sikret sig filmrettighederne til EA’s spilserie 'Need for Speed'. Manuskriptet er skrevet af brødrene George og John Gatins og skal instrueres af den uerfarne Scott Waugh, der instruktørdebuterede tidligere i år med 'Act of Valor'. 'Need for Speed'-filmen får forventet premiere i 2014.

Læs også:

Se også: Need for Speed: En ufarlig fartdjævel

Filmen bliver baseret på 'Need for Speed'-serien som helhed og ikke på et specifikt spil. Den bliver angiveligt 'et tempo- og oktanfyldt brag, som bygger på traditionerne fra de klassiske bilkultur-film fra 70’erne, samtidig med at den vil være tro overfor spilseriens særlige stemning', hvilket betyder betyder hotte biler intense ræs, som der står i pressemeddelelsen.

Spielberg følger med
Og projektet er ikke helt uden stjernestøv:

- Jeg er meget glad for at vende tilbage til de kreative skyttegrave sammen med John og George Gatins og mine partnere hos EA for at give liv til et spændende manuskript baseret på en episk spilserie, der er som skabt til det store lærred, udtaler Steven Spielberg, som er bestyrelsesformand hos DreamWorks.

Læs også:

Se også: TV: Bikini-babes i vildt ræs

'Need for Speed'-serien har solgt i 140 millioner eksemplarer og omsat for 24 milliarder kroner siden det første spil blev udgivet i 1994.

Hvad siger du til projektet? Bliver det vildt og hurtigt og op på to hjul eller mere som en tom benzintank på flade dæk?


Følg os på Facebook

1 af 2 Scott Waugh, som du sikkert ikke kan huske som Russell Peterson i sæson 10 afsnit 6 af Baywatch eller som unavngiven terrorist på dag 4 imellem kl. 12 og 13 i '24 timer', skal instruere 'Need for Speed'. (Foto: AP/Vince Bucci)
2 af 2 Nu skal 'Need for Speed'-serien filmatiseres. Der er biopremiere i 2014. (PR foto)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen