Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Spiludviklere afslører Xbox 720

Spillemaskinen kommer først sent i år 2013, men får et helt nyt spil udviklet af de samme gutter, der står bag den populære Halo-serie

Bungie, skaberne af Halo-spillene, skal udvikle et nyt spil til Microsofts kommende Xbox, der angiveligt lanceres næste år (Foto: Microsoft)
Bungie, skaberne af Halo-spillene, skal udvikle et nyt spil til Microsofts kommende Xbox, der angiveligt lanceres næste år (Foto: Microsoft)

Microsofts næste spillekonsol, ofte omtalt som Xbox 720, ser ud til at blive lanceret op til julesalget næste år. Det er i alt fald hvis vi skal tro denne historie fra den amerikanske avis, L.A. Times, der har informationen fra spiludviklerne Bungie og Activision.

Avisen har gennemtygget en længere kontrakt imellem de to, der beskriver en aftale, hvor Bungie vil udvikle et helt nyt spilunivers kaldet Destiny. Kontrakten beskriver, at det første spil skal udkomme til Xbox 360, men at der efterfølgende skal laves til Microsofts kommende spillemaskine, der beskrives som ’Xbox 720.’

Ordlyden i kontrakten antyder, at Microsofts kommende Xbox bliver lanceret sent i år 2013, antageligvis lige op til julesalget.

TV:Styr computeren som i en Sci-Fi-film

Bungie bekræfter
Hvem ved, måske vi allerede får lidt at vide om den kommende Xbox på spilmessen E3, der løber af stablen i Los Angeles fra den 5.-7. juni. Her vil Ekstrabladet.dk naturligvis være tilstede.

Bungie har mere eller mindre bekræftet lækagen på sin webside. Her skriver spiludviklerne, at ’selvom vi ikke er klar til at vise jer, hvad vi arbejder på, så kan vi bekræfte at vi arbejder hårdt på vores nye univers. Vi kan ikke vente med at vise det frem.’

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen