Wordfeud-feberen smitter på kryds og tværs

Ordbog på nettet nyder godt af Wordfeud-successen

Her er Danmarks hidtil højeste Wordfeud-score.
Her er Danmarks hidtil højeste Wordfeud-score.

Om det er fordi folk bruger internetordbogen til at 'snyde' i Wordfeud, vides ikke. Men det er mistænkeligt, at Krydsord.net har tredoblet deres besøgstal, siden Wordfeud ramte mobilen.

Internetordbogen blev skabt af den 26-årige Søren Porsgaard, som til daglig læser nanoteknologi på Aarhus. Det startede som et hyggeprojekt, som Søren Porsgaard lavede i sin sommerferie sidste år, fordi han løste de kryds og tværs.

Læs også: Sådan vinder du i Wordfeud

- Selvom Wordfeud og krydsord bestemt er forskellige, så er jeg overbevist om, at Wordfeud-feberen har medvirket til, at flere har fået øjnene op for, at mobiltelefonen også kan være en part i de klassiske spil. Vores brugere udnytter at det er langt hurtigere at lave ord-opslag via mobiltelefonen end med et traditionelt opslagsværk, siger Søren Porsgaard.

Læs også: Wordfeud-skaber har tjent millioner

De første par måneder var omkring 250 inde og bruge ordbogen dagligt. Nu finder langt over 1000 frem til ordbogen i løbet af en dag.

Så noget tyder på, at der enten er flere, der er begyndt at løse kryds og tværs, eller også er det wordfeud-folket, der har fundet endnu en genvej til den højeste score.

0 kommentarer
Vis kommentarer