Skærmtrold stryger til tops

Hugo er tilbage i storform og er strøget direkte ind som mest downloadede app i Apples App Store

Du er måske ikke kønnest i landet her, men du er stadig lige populær - så der er ingen grund til at se så forskrækket ud, Hugo. (Skærmbillede fra 'Hugo Retro Mania')
Du er måske ikke kønnest i landet her, men du er stadig lige populær - så der er ingen grund til at se så forskrækket ud, Hugo. (Skærmbillede fra 'Hugo Retro Mania')

Danskerne har ikke glemt de glade fredage i 1990'erne, hvor skærmtrolden Hugo dukkede op i TV2's underholdningsprogram Eleva2ren, og seerne med tasterne på trykknaptelefonen skulle lede den sympatiske trold igennem minen og undgå den onde heks Afskylia.

I hvert fald har Hugo - siden lanceringen i går af 'Hugo Retro Mania' - sat andre andre populære spil som 'Plants vs. Zombies', 'Fruit Ninja' og 'Angry Birds' til vægs og.er strøget direkte ind som nummer et på listen over de mest downloadede betalte apps i Apples danske App Store.

LÆS OGSÅ: Kendt skærmtrold gør comeback

Spillet koster seks kroner og er en relancering af trykknapspillet, som havde sin debut på TV2 i 1989. Spillet er også udkommet til Android-mobiler, men her trækker gennembruddet ud.

Har du downloadet 'Hugo Retro Mania'? Er det godt eller skidt?


Følg os på Facebook

1 af 2 Toppen af poppen: Hugo er nummer et i Apples danske App Store.
2 af 2 Du er måske ikke kønnest i landet her, men du er stadig lige populær - så der er ingen grund til at se så forskrækket ud, Hugo. (Skærmbillede fra 'Hugo Retro Mania')
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen