Han tabte 13 kilo med sin Xbox

E3 2010: Skaberen af Microsoft Kinect til Xbox 360 har tabt 13 kilo fedt, lært at danse og gjort konen glad med den nye bevægelsesfølsomme styring

Skaberen af Kinect, Kudo Tsunoda, siger han har tabt 13 kilo ved at spillet Kinect. (Foto: Jeppe Christensen)
Skaberen af Kinect, Kudo Tsunoda, siger han har tabt 13 kilo ved at spillet Kinect. (Foto: Jeppe Christensen)

LOS ANGELES (ekstrabladet.dk): Microsoft dominerede årets største spilmesse, E3 i Los Angeles, med Kinect-sensoren, der forvandler dig til controlleren. Vi har haft rig mulighed for at lege med Kinect og tør godt love, at det bliver et hit hos dem, der allerede har et godt øje til Wii. Der var ikke rigtig nogen sofistikerede og avancerede spil á la Gears of War til stede på E3, men i stedet simple og let tilgængelige titler, der prøvede at demonstrere mulighederne med teknologien.

LÆS OGSÅ: Ekstra Bladet tester Kinect

Microsofts danske marketingchef med ansvar for Xbox 360, Steffen Lundgren Kristensen, inviterede os op i et godt gemt og svært bevogtet lokale, hvor vi kunne kaste os over Kinect uden at skulle døje med de enormt lange køer nede på selve messegulvet.

Sjovt at få pulsen i vejret
Kinect er både sjovt, fysisk og udfordrende, og slutresultatet var da også et stort smil på fjæset og en knap så behagelig svedlugt. Det var dog ikke fordi, at vi ikke var blevet advaret. Mandag aften tog vi en hyggesnak med manden bag Kinect, kreativ direktør og rockstar-wannabe Kudo Tsunoda.

- Jeg tabte 30 pund (13,5 kilo, red.) mes vi arbejdede på Kinect, sagde manden, der altid har et par store solbriller monteret i hovedet, også selvom vi interviewer ham i en penthouselejlighed med hyggebelysning klokken 22 om aftenen.

- Alle kan træde ind foran tv'et og begynde at spille, når du ikke skal bruge en controller, sagde Tsunoda.

- Du skal bare være dig selv og gøre, hvad der føles naturligt.

Min kone elsker det
Han har brugt de sidste par år på at udvikle og finjustere teknologien, der blev afsløret sidste år under kodenavnet Project Natal, og fortæller, at han ud over at tabe en masse kilo også har fået forbedret privatlivet.

- Min kone elsker Kinect. Hun kan nu endelig bruge tv'et uden problemer ... Og jeg har lært at danse.

Her referer Tsunoda til spillet Dance Central fra Harmonix, der via Kinect lærer dig over 600 dansetrin og 90 rutiner.

Kinect rammer de danske butikshylder til november. Prisen er endnu ukendt og bliver først annonceret i løbet af august. Det ser dog ud til, at du skal hive mindst et kilo op af lommen for at få Kinect hjem i stuen.

1 af 3 Det er lige før man hellere vil beholde 13 ekstra kilo end tabe dem ved at se sådan her ud.
2 af 3 Kinect er et kamera, der opfanger dine bevægelser og gengiver dem på skærmen.
3 af 3 Skaberen af Kinect, Kudo Tsunoda, siger han har tabt 13 kilo ved at spillet Kinect. (Foto: Jeppe Christensen)
0 kommentarer
Vis kommentarer