Enden er god til en Wii-remote

E3 2010: Mama kan mere end at lave mad. Hvis du eksempelvis stikker din Wii-remote op i rumpetten på en dukke, kan hun også babysitte

Det er godt nok Mama på billedet, men det kunne lige så godt være ansigtsudtrykket på en dukke, der får proppet en Wii-remote op i rumpetten.
Det er godt nok Mama på billedet, men det kunne lige så godt være ansigtsudtrykket på en dukke, der får proppet en Wii-remote op i rumpetten.

LOS ANGELES (ekstrabladet.dk): Der er nærmest ikke den ting eller det sted en Wii-remote ikke kan klare. Sidste nye påhit er at indføre controlleren op bag i den dukke, som følger med Babysitting Mama, så den bliver levende. Der efter kan du nyde mere end 40 minispil indenfor børnepasnings-genren som eksempelvis at vugge babyen i søvn, made den og skifte ble.

Udvikleren Majesco Entertainment står også bag titler som 'Cooking Mama' og 'Gardening Mama' og forventninger til den nye Mama-serie er store:

- Mama-franchiset fortsætter med at udvikle sig på spændende nye måder, som tilbyder unikke spiloplevelser. Med babyen som controller, vil 'Babysitting Mama' omdefinere de traditionelle spilmønstre og kombinere spil og dukke i én fremragende pakke, lyder de forventningsfulde ord fra Jesse Sutton, adm. direktør for Majesco Entertainment.

'Babysitting Mama' udkommer til Wii op til jul.

1 af 2 
2 af 2 Det er godt nok Mama på billedet, men det kunne lige så godt være ansigtsudtrykket på en dukke, der får proppet en Wii-remote op i rumpetten.
0 kommentarer
Vis kommentarer