Se Lynch gå amok med bowlingkugle

Danske IO Interactive er klar med anden trailer fra det kommende 'Kane & Lynch 2: Dog Days,' som blev officielt præsenteret i sidste uge. Se video

Lynch svinger kuglen. Lige om lidt er døren smadret.
Lynch svinger kuglen. Lige om lidt er døren smadret.

Der var lidt usikkerhed om, hvor en animeret overvågningsvideo stammede fra, da den dukkede op på nettet først i november.

Kvalificerede gæt pegede på opfølgeren til dansk-baserede IO Interactives 'Kane & Lynch: Dead Men,' og gættet blev bekræftet i sidste uge, da 'Kane & Lynch 2: Dog Days' blev annonceret ved en reception på Kalvebod Brygge i København.

Lynch svinger kuglen
Og nu er IOI så klar med den anden trailer for spillet. Den fortsætter i samme overvågningsstil og viser Lynch samle en bowlingkugle op af en taske, smadre en dør og derefter smadre en person. Det sidste er ligeledes et kvalificeret gæt (ud fra lyden), da overvågningskameraet af gode grunde ikke kan følge med Lynch ind ad døren.

Men det er fedt lavet, og det virker som om, der er lagt op til en god omgang underholdende action, når spillet rammer din konsol næste år. 'Kane & Lynch 2: Dog Days' kommer til at foregå i Asien, og anden trailer er blevet døbt 'Bowling for Shanghai.'

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere