Din Xbox 360 får HD-film i morgen

Snart kan du downloade HD-film via din bredbåndsforbindelse og prale med det på Facebook og Twitter

Fra tirsdag kan du hente og se film via din Xbox 360.
Fra tirsdag kan du hente og se film via din Xbox 360.

Har du koblet din Xbox 360 til en bredbåndsforbindelse, så får den en større overhaling i morgen. Der ruller Microsoft nemlig sin nye opdatering ud, der bl.a. gør det muligt at downloade HD-film og bruge Facebook og Twitter direkte fra din spilkonsol.

Mest spændende er Zune Video for Xbox Live, der byder på streaming og download af film i op til 1080p HD-opløsning og med 5.1-kanalers surround-lyd. Microsoft lover en nem og brugervenlig løsning, der starter med at spille filmen få sekunder efter, at du har bestilt den. Det vil også være muligt at spole frem og tilbage i filmene.

Ikke så godt som Blu-ray
Selvom filmene leveres i op til 1080p HD-opløsning, så regn ikke med helt samme billed- og lydkvalitet som vi f.eks. kender fra Blu-ray. Filmene er nemlig komprimeret for at kunne leveres via din bredbåndsforbindelse, men det skulle stadigvæk se flot ud - ikke mindst sammenlignet med en almindelig dvd-film.

Facebook og Twitter-integrationen fungerer på den måde, at du kan opdatere din status direkte fra din Xbox 360. Du kan også opdatere din status med, hvad du foretager dig på din Xbox, f.eks. med hvilke spil du spiller i øjeblikket. For at bruge Facebook og Twitter skal du dog have et Xbox Live Gold-abonnement. Sådan et står pt. i 50 kroner om måneden.

Se frem til en snarlig test af Zune Video-butikken her på siden.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere