Zelda får hovedrolle i nyt Zelda-spil

Link og Zelda vil for første gang i 23 år samarbejde, når 'The Legend of Zelda: Spirit Tracks' udkommer

Link får følgeskab af Zelda i det kommende 'The Legend of Zelda: Spirit Tracks', som udkommer 11. december.
Link får følgeskab af Zelda i det kommende 'The Legend of Zelda: Spirit Tracks', som udkommer 11. december.

'The Legend of Zelda' har i seriens 23-årige historie altid handlet om Links forsøg på at finde og redde prinsesse Zelda. Det scenarie bliver der ændret gevaldigt på i den kommende DS-titel 'The Legend of Zelda: Spirit Tracks'.

Her gør prinsesse Zelda nemlig Link selskab på den eventyrlige rejse, hvor Zeldas ånd rejser med på Links færd for at redde Hyrule.

Tager kontrol og giver gode råd
Som aldrig tidligere set kan Zeldas ånd nu påvirke spillets gang ved blandt andet at tage kontrollen over rustninger, de såkaldte Phantoms, så spilleren både kan styre Link og disse nye allierede i kampen mod fjender, til at løse opgaver og afsløre hemmeligheder.

Zelda er også med, når Link rejser omkring med toget, hun giver gode råd til at opdage nye områder, informationer og genstande. Link og Zelda udgør et team, der sammen kommer på et fantastisk eventyr.

Udkommer i december
Og hvornår er det så, at du kan komme tættere på et af spilhistoriens største ikoner end nogensinde før? Nintendos skandinaviske importør, Bergsala, oplyser i en pressemeddelelse, at dansk release bliver 11. december.

1 af 2 'The Legend of Zelda: Spirit Tracks'
2 af 2 Link får følgeskab af Zelda i det kommende 'The Legend of Zelda: Spirit Tracks', som udkommer 11. december.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere