Narret til at lave Disney-spil

Legendarisk spiludvikler skulle stryges godt med hårene for at udvikle Disneys kommende Wii-spil, 'Epic Mickey'

Der skulle en snu plan til, før Warren Spector sagde ja til at lave 'Epic Mickey.'
Der skulle en snu plan til, før Warren Spector sagde ja til at lave 'Epic Mickey.'

Disney ville have en af de bedste til at relancere Mickey Mouse i et nyt videospil. Valget faldt på Warren Spector, der mest er kendt som idémand bag flere strategi- og action-spil som 'Commander', 'Ultima' og 'Deus Ex'. Og Disney var da også godt klar over, at forespørgslen skulle gribes lidt anderledes an end normalt, da Spector skulle spørges.

- Jeg havde aldrig forestillet mig, at Warren ville lave et spil, han ikke selv havde fået idéen til, så da vi mødtes med ham første gang, var det for at snakkede med ham om et andet projekt, fortæller chef for Disney Interactive, Graham Hopper, til ekstrabladet.dk.

Tanken var at afslå Spectors idé og så fremlægge idéen om 'Epic Mickey.'

- Hans første svar var 'nej, jeg arbejder med mine egne ting,' men da han hørte lidt mere spillet, var hans andet svar 'det her er så godt, at jeg må lave det,' fortæller Graham Hopper.

Bortføres til Wasteland
'Epic Mickey' er et eventyr-platform-spil med rollespils-elementer med Mickey Mouse inspireret af tegnefilm fra 1920'erne og 1930'erne. I spillet bliver Mickey kidnappet ind i Disneys-universet Cartoon Wasteland, der bebos af pensionister og glemte tegnefilmfigurer og attraktioner fra Disney.

Mickey skal nu bruge elementer af animation, maling og fortynder til at udforske landet og finde kilden til det onde. Spillet vil i første omgang blive udviklet eksklusivt til Wii og gøre god brug af de bevægelsesfølsomme controllere.

Flere nye figurer
Spillet vil også genintroducere Mickeys forgænger og bror Oswald The Lucky Rabbit, som for at få en ven udvikler en robotudgave af Anders And. Også Sorteper og gremlinger vil kunne opleves i spillet.

Se galleri af de nyudviklede figurer her.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere