Cobains enke vil sagsøge 'Guitar Hero'

Kurt Cobains optræden i 'Guitar Hero' har fået enken Courtney Love til at fare i kridthuset. Nu vil hun sagsøge firmaet bag spillet

Kurt Cobains enke synes ikke, det er særlig fedt, at hendes tidligere mand nu kan ses optræde som bl.a. Bon Jovi i 'Guitar Hero 5'. (Foto: Activision)
Kurt Cobains enke synes ikke, det er særlig fedt, at hendes tidligere mand nu kan ses optræde som bl.a. Bon Jovi i 'Guitar Hero 5'. (Foto: Activision)

Det hele skulle have været så godt. 15 år efter sin død gjorde den tidligere Nirvana-forsanger Kurt Cobain for nylig comeback i videospillet 'Guitar Hero 5'. Og med Nirvana-klassikere som 'Smells Like Teen Spirit' og 'Lithium' var ikke et øje tørt, da disken blev sat i konsollen.

Men pludselig har musikken fået en anden lyd. Det viser sig nemlig, at den animerede udgave af den bortgåede legende ikke kun optræder i Nirvana-sange. Bl.a. kan Kurt også ses give den gas i Bon Jovis 'You Give Love A Bad Name' - hvilket nærmer sig blasfemi.

I hvert fald hvis du spørger Kurt Cobains ekskone Courtney Love, som nu er parat til at sagsøge Activision, der har udviklet spillet.

- Det her 'Guitar Hero'-lort er et brud på kontrakten (...) Og det skal rettes.

- Vi vil sagsøge røven ud af Activision. Og med 'vi' mener jeg fonden til minde om Kurt Cobain, skriver Courtney Love på sin Twitter-profil ifølge Perez Hilton.

Dave Grohl er også sur
Også de tidligere medlemmer i Nirvana, bassist Krist Novoselic og trommeslager Dave Grohl, er skuffede.

- Vi var godt klar over, at Kurt blev brugt til to Nirvana-sange i spillet, men vi vidste ikke, at spillerne havde mulighed for at åbne op for Kurt som karakter (så de kan bruge ham i andre sange), lyder det fra de to, der nu opfordrer Activision til at 'låse' karakteren igen.

1 af 2 Courtney Love vil sagsøge røven ud af Activision. (AP Photo/Matt Sayles)
2 af 2 Kurt Cobains enke synes ikke, det er særlig fedt, at hendes tidligere mand nu kan ses optræde som bl.a. Bon Jovi i 'Guitar Hero 5'. (Foto: Activision)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere