Første video fra nyt zombiespil er ude

Bohemia har udsendt den første video fra det selvstændige DayZ

Se hvordan mange af de nye funktioner i DayZ ser ud.
Se hvordan mange af de nye funktioner i DayZ ser ud.

Efter flere måneders intenst arbejde med den selvstændige udgave af DayZ er Dean Hall og Bohemia Interactive nu parate til at vise den første video frem. De to parter har lagt en video op på YouTube, hvor du kan se de grafiske og gameplaymæssige forbedringer i spillet.

Se videoen her

I videoen kan du blandt andet se den nye brugergrænseflade, den nye 'tøjfunktion' og et indblik i et af områderne i DayZ. Holdet vil i en kommende video vise mere fra spillets nye inventory-system, der skal gøre det mere overskueligt at indsamle og udveksle genstande og våben.

Screenshots fra det kommende Mario Kart HD her

Sammen med videoens udsendelse melder Dean Hall og resten af udviklerholdet, at arbejdet med spillet i øvrigt går planmæssigt frem. Egentlig skulle det have været ude i december eller januar, men ambitionerne er med tiden blevet større og større, så holdet har taget ekstra tid til at forbedre især gameplayet. Arbejdet med de mange nye funktioner har dog medbragt en række fejl i de interne testfaser, og derfor er holdet ikke parat til at sætte en stor, åben prøveperiode i gang endnu.

Se ny video fra hackerspillet Quadrilateral Cowboy her

Der er ingen tidshorisont for, hvornår DayZ-udgivelsen sendes ud, men vi bliver bedt om at følge med på udviklernes blog for at høre mere.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere