Næste Xbox virker ikke med brugte spil

Microsofts næste spillemaskine vil fuldstændig smadre brugtspilsmarkedet – alle spil skal aktiveres og vil kun virke på én konsol

Ifølge spilmagasinet Edge vil Microsofts kommende Xbox ikke virke med brugte spil. (Foto: Microsoft)
Ifølge spilmagasinet Edge vil Microsofts kommende Xbox ikke virke med brugte spil. (Foto: Microsoft)

Nye spil til Xbox 360 og PlayStation 3 koster ofte op mod 500 kroner, og derfor er der forståeligt nok en stor efterspørgsel på brugte spil. Har du planer om at smide penge efter Microsofts kommende Xbox-konsol, så ser det dog ud til at du godt kan glemme alt om at fodre den med brugte spil.

Skal vi tro denne historie fra spilmagasinet Edge, så vil spil til den kommende Xbox komme med aktiveringskode, og den vil kun virke én gang. Kilder med kendskab til Microsofts planer fortæller til Ege, at spil vil være låst til én maskine og yderligere vil kræve en internetforbindelse, så Microsoft kan tjekke om der er tale om en piratkopi.

LÆS OGSÅ:Kommer playStation 4 og Xbox 720 i 2013?

Spil vil angiveligt komme på 50-gigabyte Blu-ray-skiver, men det forventes at flere og flere titler over tid vil kunne downloades via nettet.

Ifølge Edge, så vil indmaden i den kommende Xbox vil være baseret på en processor med otte kerner, akkompagneret af en hurtig grafikchip og hele otte gigabyte hukommelse. Kort og godt, så vil der være tale om en heftig opgradering i forhold til ydelsen i den nuværende Xbox 360

Microsofts forventes at lancere sin næste Xbox på E3-messen i Los Angeles den 11. Juni. Sony, derimod, er klar med sin store PlayStation-afsløring om blot to uger.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere