Hitman genopstår med dødbringende dildo

Den storsælgende danske spil-opfindelse Agent 47 returnerer i 'Hitman: Absolution' med sit mest dødbringende våben til dato. Se første smugkig her

IO Interactive bekræfter, at et nyt 'Hitman'-spil rammer butikshylderne i 2012. (Skærmbillede fra 'Hitman'-teaser)
IO Interactive bekræfter, at et nyt 'Hitman'-spil rammer butikshylderne i 2012. (Skærmbillede fra 'Hitman'-teaser)

IO Interactive har bekræftet, at der er et nyt spil på vej med den koldblodige lejemorder Agent 47. 'Hitman: Absolution' forventes at udkomme til PS3, Xbox 360 og pc i 2012, men vil allerede blive vist frem for verdenspressen på spilmessen E3 i Los Angeles fra 7.-9. juni.

I 'Hitman: Absolution' skal Agent 47 opfylde sine mest farlige lejekontrakter til dato.

'Snydt af dem han stolede på og forfulgt af politiet, ender han i centrum af en mørk sammensværgelse og må indlede en personlig rejse gennem en korrupt verden i sin søgen efter sandheden,' lyder de første strofer om historien fra IO Interactive i København, der opfandt Hitman-serien men nu er ejet af Square Enix.

En personlig rejse
- For første gang tager vi Agent 47 ud på en personlig rejse, hvilket tillader os at udforske nye sider af Hitman-universet ... Det er både en velkendt og samtidig markant anderledes oplevelse fra nogen af de andre 'Hitman'-spil, udtaler Tore Blystad, der er spilinstruktør hos IOI.

'Hitman: Absolution' bliver lavet på IOÍ's nye Glacier 2TM-teknologi og vil bl.a. indeholde en film-inspireret historie og helt nye - for Hitman-serien - gameplay-features.

Dødbringende dildo
Om sidstnævnte så betyder, at Agent 47 skal til at dræbe med dildoer er lidt uklart. I hvert fald har nogle vågne brugere af Reddit.com fundet ud af, at stregkoden i teaser-traileren, som du kan se øverst i denne artikel, leder dig hen til en Double Dong Dildo-etui i stjerneklar nat-himmelblå på 15 tommer ... Det er sgu da dødbringende!

Har du en smartphone kan du selv prøve ved at downloade en stregkode-scanner og scanne stregkoden i højre spalte her på siden. Programmet 'Lynkee' skulle virke til Windows Phone 7, og 'Bakodo' virker til iPhone.

'Hitman: Absolution' bliver femte spil i 'Hitman'-serien, der i alt har solgt i knap 10 millioner eksemplarer.

1 af 3 Tryk på 'Se stort billede' og scan stregkoden med din smartphone. (Foto fra Kotaku.com)
2 af 3 
3 af 3 IO Interactive bekræfter, at et nyt 'Hitman'-spil rammer butikshylderne i 2012. (Skærmbillede fra 'Hitman'-teaser)
0 kommentarer
Vis kommentarer