Red festen med nyt DJ-spil

'DJ Hero' udkommer i slutningen af oktober og byder på masser af mash-up og din egen pladespiller, så du kan scratsche festen i gang

Har du lidt svært ved at sætte gang i festen med 'Guitar Hero: Metallica' er løsningen her snart: DJ Hero. (Foto: Activision)
Har du lidt svært ved at sætte gang i festen med 'Guitar Hero: Metallica' er løsningen her snart: DJ Hero. (Foto: Activision)

E3/LOS ANGELES (Ekstra Bladet): 'DJ Hero' er blevet vist frem på spilmessen E3 i Los Angeles, og er det bare halvt så sjovt, som det ser ud, er der en stor oplevelse i vente.

Med spillet får du nemlig din egen 'pladespiller', du kan stå og skratsche på. Selve pladedækket kan drejes uendeligt rundt og har tre knapper på sig. Den grønne og blå henviser til hver sin sang, mens den røde gør noget ved begge sange, når du trykker på den.

Du skal trykke på knapperne, når den respektive farve vises på skærmen - på den måde er spillet ikke meget anderledes end 'Guitar Hero' og 'Rock Band'. Det kommer først, når du også skal til scratsche på pladespilleren eller cross fade med den anden hånd på controllerens anden del, der kan adskilles fra selve pladespilleren og vendes om, så venstrehåndede også kan være med.

Meget musik
'DJ Hero' vil indeholde over 100 sange fra artister som David Bowie, Blondie, Justice, Marvin Gaye, KRS-1, Beastie Boys, Gorillaz, N.E.R.D, Nirvana og 50 Cent. Mange af dem dog mikset sammen i mash up:

Black Eyed Peas 'Boom Boom Pow' Vs. Benny Benassi 'Satisfaction

Chuck Brown & The Soul Searchers 'Bustin’ Loose' Vs. The Zombies 'Time of the Season' (DJ Shadow Mix)

Tears for Fears 'Shout' Vs. Eric Prydz 'Pjanoo'

KRS-1 'Jack of Spades' (DJ Shadow Mix) Vs. David Bowie 'Let’s Dance'

60-70 procent af sangene vil være spilbare fra starten, så du slipper for at skulle gennemføre hele singleplayer-kampagnen før du kommer til yndlingsnummeret. Til gengæld kan du åbne op for ting som høretelefoner og berømte DJ's.

Der er også ti sange, du kan spille guitar til, så I kan battle pladespiller mod guitar. Og går det helt galt, er det muligt at spole nogle få sekunder tilbage i spillet og prøve igen.

Eksklusivt musik
Det forlyder, at der også skulle være et officielt møbel på vej, som pladespilleren kan stilles på. Og så skulle Eminem og Jay-Z være på vej med eksklusivt musik til spillet.

Prisen er endnu ikke officiel, men 'DJ Hero' kan forudbestilles for 120 dollar (630 kroner) hos Game Stop og Amazon.com, men det slipper vi nok ikke med herhjemme.

1 af 2 Den medfølgende pladespiller kan deles i to, så også venstrehåndede kan være med. (Foto: Activision)
2 af 2 Har du lidt svært ved at sætte gang i festen med 'Guitar Hero: Metallica' er løsningen her snart: DJ Hero. (Foto: Activision)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere