Brugere i stormløb mod PS4’eren

Twitter-nationen er skeptisk over for mulig DRM i PS4

#PS4noDRM er vældigt anvendt for tiden. (Foto: Eurogamer.dk)
#PS4noDRM er vældigt anvendt for tiden. (Foto: Eurogamer.dk)

Microsoft er ikke ene om at have problemer med piratsikring, der samtidig ikke skal opildne til for meget had blandt brugerne. Sony er kommet i en tilsvarende PR-ballade på Twitter over udsigterne til, at PS4 måske ikke bliver så DRM-fri som lovet.

Læs også: Se gaming verdenen på vrangen

Sony har egentlig ikke sagt noget, der kunne give indtryk af en kommende piratsikring i PS4, men alligevel har tusindvis af brugere valgt at starte en kampagne til at holde Sony på en DRM-fri rute.

Med hashtag'sne#PS4noDRM og #PS4UsedGames bliver der i øjeblikket sendt flere beskeder til Sony-chefer såsom Shuhei Yoshida og Scott Rhode, hvor gamerne opfordrer dem til ikke at lægge DRM-beskyttelse på PS4-spil.

Læs også: Reference til War for Nosgoth skaber rygter om nyt Legacy of Kain spil

Kampagnen har også spredt sig til fora, bl.a. NeoGAF, hvor brugerne holder øje med Sonys reaktioner. Indtil videre har Scott Rhode sagt meget diplomatisk, at han er glad for folks lidenskab.

Det forlyder fra kilder i branchen, at Sony er meget opmærksomme på Microsofts aktuelle pressestrid, og at de vil agere meget forsigtigt for ikke at få samme reaktion.

Læs også: Overblik: Xbox One

Microsoft har haft svære problemer med at kommunikere, hvordan og hvorfor man kan eller ikke kan spille Xbox One-spil på andre konsoller end sin egen, med mindre man logger ind på de øvrige konsoller.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste
Seneste i Forbrug
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen