PlayStation 4 kan hverken afspille din musik eller video

Sony har udgivet en enorm liste over Playstation 4's egenskaber - eller mangel på samme

PS 4’eren kommer til en butik nær dig senere på måneden.
PS 4’eren kommer til en butik nær dig senere på måneden.

Fremtidige Playstation 4-ejere har de sidste mange måneder ladet en lind strøm af spørgsmål hagle nedover Sony med hensyn til deres kommende konsol. I den anledning har Sony udgivet en enorm FAQ, der forsøger at besvare alle de spørgsmål et videnshungrende gamer-hjerte kan begære.

En FAQ der indeholder mange overraskelser, der desværre ikke allesammen er lige kærkomne.

Din personlige musik er en saga blot på Playstation 4. Den understøtter hverken lyd-cd'er eller MP3-filer, så Backstreet's Back må for første gang i mange år forblive i CD-æsken.

Hvis du vil høre musik på din konsol, skal du abonnere på Sonys Spotify-lignende musik-tjeneste 'The Music Unlimited'. Som plaster på såret, tillader tjenesten dig at lytte til musik, mens du spiller.

Se også: Nyt Call of Duty er flottere på PlayStation 4

Det ser heller ikke for godt ud på video-fronten. Understøttelsen af media-servere er blevet skrottet, så du ikke længere kan afspille film fra din computer.

Igen kommer Sony dig til undsætning med en betalingstjeneste i form af 'Video Unlimited'. Men bare rolig, du er stadig i stand til at afspille både DVD og Bluray på konsollen efter installation af en dag-ét patch.

Se også: Sådan – 100% guiden til AC4 Black Flag

Af andre nævneværdige ting er manglen på muligheden for at tilslutte en ekstern harddisk, skifte PSN-navn og begrænsning af spil-tid for dine børn.

Der er dog også blevet plads til et par forbedringer, som f.eks. muligheden for at spille visse spil, mens du er i gang med at downloade dem. Desværre drukner disse tiltag i overfloden af ændringer og mangelvarer i forhold til Playstation 3.

Vi anmelder Path of Exile – bedre end Diablo?

Det bliver spændende at se, hvordan internettet reagerer på nyheden om ovenstående. Ender vi ud i endnu en 'Xbox One always online'-skandale, hvor Sony må skride til handling, eller er ændringerne for beskedne til få større konsekvenser. Hvad tror du?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere