Kør med Gran Turismo til månen

Populært bilspil sigter efter stjernerne

Nyt videomateriale antyder, at der bliver månekørsel i det nye Gran Turismo.
Nyt videomateriale antyder, at der bliver månekørsel i det nye Gran Turismo.

At dømme efter en ny reklamevideo for racerspillet Gran Turismo 6, bliver det i den nye version muligt at køre rundt på månen, dette i en Lunar Roving Vehicle LEV-001 '71.

Selvom Gran Turismo 6-producent Polyphony Digital ikke har bekræftet eksistensen af månekørsel, synes videoen (ved 2:30) i høj grad at indikere dette, og i så fald vil det være et første for serien, der normalt har fokus på realistisk bil- og racerkørsel.

Se også: Broken Sword 5 blev for stort

Bekræftet er det til gengæld, at spillet kommer med en fuldstændig komplet gengivelse af stjernesystemet, således de rigtige konstellationer er at spotte, når man kører natkørsel i spillet.

Gran Turismo har været på markedet siden 1997, hvor det første spil udkom til Sonys PlayStation. Det sjette spil i serien, der rammer PlayStation 3 den 6. december, bliver det hidtil største med blandt andet flere end 1197 biler at vælge blandt.

Se også: Shootout in Silver Creek – Brætspilanmeldelse

Det har i flere omgange været rygtet, at Gran Turismo 6 på et senere tidspunkt udgives til PlayStation 4, der udkommer senere på måneden, men endnu holder Sony kortene tæt til kroppen.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere