Flyvende fantasihund solgt for 230.000 kroner

Kosmetisk ændring til dit 'pakæsel' i computerspillet DOTA 2 gik for svimlende beløb

Virtuelle dyr, grimme eller ej, kan være meget værd.
Virtuelle dyr, grimme eller ej, kan være meget værd.

I DOTA 2 kan man efter en endt kamp være den heldige vinder af kosmetiske ændringer til de forskellige figurer i spillet. Det kan for eksempel være et par handsker i anderledes farve til din yndlingshelt eller som oftest et flammende, funklende nyt våben til den helt, du aldrig spiller.

Se også: Find det røde pandebånd og buen frem

Mange af 'udklædningerne' er ikke mere værd end en fugtig pebernød på en varm sommerdag, men få af dem befinder sig i en helt anden prisklasse. En af disse er 'Legacy Couriers', der ændrer pakæslets udseende.

I en kort overgang havde Valve en løsning, hvor pakæslet kunne blive en fuldstændig tilfældig kombination af farver og effekter. Grundet brok fra spillere over farve-kombinationer med mere, der ikke fungerede ordentligt, gik Valve over til en mere standardiseret model.

Se også video: Call of Duty: Ghost er ikke så originalt igen

Som i alle andre henseender af livet er der altid samlere på spring efter sjældne objekter. Da de gamle couriers ikke længere var til at anskaffe, gik markedet agurk. Det har nu kulmineret med et salg af en meget sjælden type til over 200.000 danske kroner. Ja, du læste rigtigt, prisen på en 'lyserød krigs-hund' er af samme størrelse som en fornuftig dansk familiebil.

Se også: Nintendo-software blev brugt af pædofile

Ovenfor kan du få et glimt af skabningen, men du må hellere skygge dig for øjnene, så du ikke bliver blændet af graden af 'awesomeness'.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere