Playstation 4 adlyder ikke dine ordrer

Mange vigtige stemme-kommandoer bliver først implementeret i senere patch

Ikke noget med at råbe og skrige af din maskine før senere.
Ikke noget med at råbe og skrige af din maskine før senere.

Du kan ikke 'vække' din Playstation 4 med stemmen.

Du kan heller ikke få din videoafspilning til at pause.

Men - du kan få lov til at slukke din Playstation 4 og starte spil med simple lyd-kommandoer.

Sony, kunne. For til en presse-begivenhed i New York, fortalte elektronik-siden Engadget, at de ikke har Kinect-lignende funktionalitet til Playstation 4 klar ved udgivelsen, men planlægger at tilføje den løbende i software-opdateringer.

Læs også: Videospil som musical

Ved udgivelsen er der ingen tredjeparts-applikationer, der understøtter stemme-kommandoer. En repræsentant fra Sony fortalte Engadget, at de håber at flere applikationer vil integrere stemme-kommandoer i fremtiden.

Playstation 4 har ikke kameraet inkluderet i æsken, som i stedet skal købes ved siden af for ca. 500,-. Anderledes ser det ud for Xbox One, der har sit kamera, Kinect, pakket sammen med konsollen.

I den sidste slutspurt op til udgivelsen af begge konsoller, har Microsoft gjort meget ud af Xbox Ones stemme- og bevægelseskommandoer, som er centreret omkring Kinect. Sony, på den anden side, har nedtonet lignende funktionaliteter på Playstation 4.

Læs også: Så ankom Eurogamers Playstation 4

Playstation 4 kommer med et mono-headset, der bliver brugt til at kommunikere i online-spil og valgfrie stemmekommandoer til system-funktioner, sagde Sony.

Hvis du slår muligheden for stemme-kontrol til, kan du bruge din røst til at starte et spil eller tage et screenshot. På udgivelsesdatoen er denne funktion tilgængelig i seks sprog (engelsk, spansk, italiensk, fransk, tysk og japansk) med flere på vej i fremtidige system-opdateringer.

Læs også: 30 minutter lang Dragon Age Inquisition gameplay video lækket

Alle Playstation 4-konsoller har The Playroom installeret på forhånd. The Playroom er en interaktiv oplevelse, der kombinerer og leger med integrerede funktioner fra kameraet og controlleren. Du kan også bruge kameraet til at tale indover gameplay, mens du live-streamer på Twitch eller Ustream.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere