Spil med bæ-slyngende baby vender tilbage

Playstation Plus-abonnenter får The Binding of Isaac: Rebirth og Don't Starve, når det udkommer tidligt i 2014

Tårer er også i arsenalet.
Tårer er også i arsenalet.

Udvidelsen Rebirth til det hæderkronede roguelike The Binding of Isaac, samt Don't Starve og den isometriske western-skyder Secret Ponchos, bliver gratis for abonnenter af Playstation Plus på deres respektive udgivelsesdatoer tidligt i 2014.

Læs også: Her er vores strategiguide til Hearthstone

Joystiq skrev i en nyhed, at en talsmand fra Sony bekræftede, at Don't Starve udkommer til Playstation 4 tidligt i januar og at:

- En version specielt udviklet til Vita, med mulighed for dele gemte spil med din Playstation 4, udkommer et par måneder senere.

Playstation 4-versionen vil understøtte 'remote-play', så ejere af begge konsoller kan spille det på Vita allerede fra januar.

Se også: Anmeldelsen af Assassins Creed IV: Black Flag

Vi er ikke sikre på, hvornår vi kan lægge vores beskidte hænder på The Binding of Isaac: Rebirth andet end 'tidligt i 2014', men skaberen Edmund McMillen forsikrede os for, at det også bliver gratis for Playstation Plus-abonnenter, når det udkommer.

Se med når Eurogamer pakker en GameStick ud

Andetsteds kunne Polygon rapportere, at Secret Ponchos ligeså bliver gratis for Playstation Plus-abonnenter på sin udgivelse i april. Spillet har fået en overhaling, da det har skiftet engine fra Unity til Sonys PhyreEngine.

Det lader til at blive en god start på året for Playstation Plus-abonnenter. Er du i blandt dem og sidder med et saligt smil på læben allerede, eller nægter du at kaste din hårdt optjente penge efter Sony månedligt?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere