Fagre ny verden: Print dine egne 3D-figurer med nyt mobilspil

Er Monstermatic's 3D printer funktion første skridt til en ny bølge spil til kreative legebørn?

Hvis Monstermatic bliver en succes, kan dine vildeste fantasier blive virkelighed.
Hvis Monstermatic bliver en succes, kan dine vildeste fantasier blive virkelighed.

Monstermatic er et kommende iOS spil, der tillader spilleren at skabe sine egne monstre via en række allerede færdigdesignede monstre, som man frit kan plukke fem kropsdele fra og kombinere som man har lyst, og bagefter selv lægge farver og andre designdetaljer på.

Charmerende som det er, er det dog ikke noget nyt. Det er det til gengæld, at spillet vil gøre det muligt at lave sine monstre om til ægte figurer via 3D printere. Pludselig kan man nu få sit lille savlende, farverige bæst til at pynte omkring computerskærmen, og få et helt nyt liv udenfor spillet.

Se også: Deus Ex: Halvt mand, halvt gamepad - helt i orden

Tænk bare, hvad mulighederne ville være, hvis dette blev et hit, og andre forsøgte sig frem med samme. Tænk, hvis man fik denne mulighed med, f.eks. en forbedret version af Creature Creator fra Spawn, at printe sine sære dyr ud og lade dem løbe frit.

Tænk, hvis man i Champions Online kunne klikke på en knap og få sin helt egen superheltefigur printet ud til at holde vagt over ens vigtige papirer. Dine Super Smash Brothers trofæer ville pludselig kunne stå side om side på en ægte trofæhylde.

Se også: Forhexet spil om 3. Verdenskrig

Ikke kun ville det være fantastisk hjemmelavet pynt (og for den sags skyld legetøj) for kreative sjæle, det ville også gøre det muligt at skabe interessante video- og brætspilshybrider. En tur omkring Dungeons and Dragons-bordet ville kunne supplementeres med karakterer, lige efter spillernes egne hoveder, der stolt træder frem.

Et Kaiju-baseret brætspil som for eksempel King of Toyo eller Monsterpocalypse kunne få det helt personlige præg, det mangler.

Se også: PlayStation App kan nu fås på iOS og Android

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere