Konsolkrigen skudt i gang med fløjlshandsker

Sony og Microsoft har valgt fløjlshandskerne og ind til videre sendt høflighedsfraser afsted til hinanden

Der er blevet stukket til hinanden, rettet ind efter hinanden og markedsført på hinandens bekostning, men da krigen mellem Sony og Microsoft for alvor blev skudt i gang, så var det med fløjlshandsker og skulderklap frem for sværdslag og stikpiller.

Se også: Her bliver den nye PS4 skudt i smadder

Fredag lancerede Sony den nye PlayStation 4 i Nordamerika og i denne uge sender Microsoft så Xbox One ud. De to mastodonter, der skal duellere om spillernes gunst.

Slaget blev, måske lidt uventet, startet med høflighedsfraser.

Sat i gang af programchef og talsmand hos Microsoft, Lawrence Hryb, der på Twitter ønskede Sony held og lykke, hvorefter PlayStations Adam Boyes kvitterede med ønsket om det samme for Microsoft.<br /><br /><p>Efterfølgende valgte også den øverste chef for Worldwide Studios hos Sony, Shuhei Yoshida, at kvittere med et tak og et opmuntrende tweet retur.</p><br /><br /><blockquote class="twitter-tweet"><p><a href="https://twitter.com/majornelson">@majornelson</a><a href="https://twitter.com/PlayStation">@PlayStation</a><a href="https://twitter.com/amboyes">@amboyes</a> Thanks Larry, your turn next week! :D</p>— Shuhei Yoshida (@yosp) <a href="https://twitter.com/yosp/statuses/401213227545415680">November 15, 2013</a></blockquote><script type="text/javascript" async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8" /><br /><br /><p>Sony kan ind til videre godt tillade sig at signalere overskud, for salget af konsoller fik en fin start i USA og Canada med en million solgte eksemplarer inden for de første 24 timer. Selskabet satser på at have solgt tre millioner inden årets udgang.</p><p>Forventningen i markedet har været, at de to selskaber kommer til at følges ad, hvad angår salgstal og der næppe kan udpeges en vinder af konsolkrigen allerede inden nytår.</p><a id="_cb94f1a5-efcc-4c74-b84d-606b5ac988a3" href="https://ekstrabladet.dk/kup/elektronik/spil/article4594067.ece">PS4 rundede en million på 24 timer</a><br /><br />
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere