Robinson Ekspedition for spilnørder

Bliv fanget på en øde ø sammen med indiespilskabere som Tim Schafer, Edmund McMillen, Rami Ismael og flere

Flyet er styrtet ned og det var fyldt med spiludviklere. Overlev!
Flyet er styrtet ned og det var fyldt med spiludviklere. Overlev!

Owlchemy Labs, udviklerholdet bag spil som Snuggle Truck, Jack Lumber og Aaaaa! for the Awesome! har rekrutteret flere indie-skabere til at lade karikaturer af sig selv dukke op i deres kommende overlevelses simulator Dyscourse.

Læs også: Retro Platformer kommer på PC i denne uge

Dyscourse, der lige nu er halvvejs gennem sin Kickstarter-kampagne, har kun modtaget 15,386 dollars ud af deres mål på 40,000, og har kun 17 tildage tilbage før deres deadline den 6. december. Men Owlchemy Labs har annonceret et nyt scenarie kaldet 'Indie Plane Crash', der burde give projektet lidt opmærksomhed.

Læs også: Den ultimative gaming-PC

Konceptet siger sig selv: En bunke indiespil-udviklere på vej til en konference er nødlandet og må slå sig sammen for at overleve - eller måske rive hinanden i småstykker. Valget er dit.

Indie Plane Crash bliver ikke et mål, der kun opnås, hvis de går over deres budget, men det er værd at notere, at det kun er et enkelt scenarie. I selve spillet er hovedpersonen en barista ved navn Rita, der er strandet sammen med en bunke turister.

- Vi ville gerne gøre noget nyt og anderledes og fokusere på det menneskelige element, sagde udviklerne i deres Kickstarter pitch.

- Vi vil gerne udforske, hvordan folk er, når de er bedst, værst og alt der ligger i midten. Dyscourse handler om de interaktioner, bånd og forædderier, der foregår mellem en bunke overlevende. For hvad er den største trussel: Farerne på den uhyggelige ø, de er fanget på, eller hinanden?

Owlchemy Labs står fast i deres udtale om, at Dyscourse ikke kun er en form for finpudset 'Vælg Dit Eget Eventyr'-spil. Som det er, vil man i spillet finde 'et AI interaktionssystem, der indeholder snigeelementer, jagt, projektilvåben samt et konstant valg mellem at kæmpe eller flygte', lyder det.

Se også: Traileren til Need for Speed-filmen ser både latterlig og supercool ud

Udviklerne har allerede lavet en aftale med Valve om at få beta versionen af spillet på Steam i Maj 2014. De der donerer 15 dollars eller mere vil modtage en Steam nøgle så de kan få spillet til PC, Mac og Linu når det udgives i September 2014, mens de der donerer 20 dollars eller over vil modtage en beta nøgle til Maj sammen med et digitalt soundtrack, en art book og en skrivebordsbaggrund.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere