Bliv bonderøv på din smartphone

Farming Simulator 14 - nu på iOS og Android

Nu kan du lege bondemand fra mobilen.
Nu kan du lege bondemand fra mobilen.

Farming Simulator 14 - en forkortelse af Farming Simulator 2014, og altså ikke den 14 udgave af spillet - er nu ude på iOS og Android-enheder, og prisen ligger på henholdsvis 1.99 pund og 2.99 dollars.

Denne mobile udgave vil udfordre spilleren i at plante afgrøder, transportere hvede, hyre manuel arbejdskraft, og sidst men ikke mindst - i at være den vildeste bondemand overhoved muligt.

Læs også: Baldur's Gate II: Enhanced Edition – Anmeldelse

Spillet vil også emigrere til Windows 8-telefoner, Microsoft Surface RT og Amazon Kindle senere på året for til sidst at ramme 3DS og Vita til foråret.

Siden lanceringen i 2008, har Farming Simulator-serien solgt over 4 millioner kopier på tværs af de forskellige platforme.

Desværre er det ikke nødvendigvis et tegn på kvalitet, som EG-skribent Dan Whitehead fra vores søsterside Eurogamer.net skuffende måtte erkende, efter at have spillet Farming Simulator 2013 igennem.

Læs også: Traileren til Need for Speed-filmen ser både latterlig og supercool ud

- Den komplette mangel på ambition udvist i dette underdog af et spil har skuffet mig langt højere end nogen stor blockbuster-titel nogensinde ville være i stand til, skrev han i sin Farming Simulator 2013-anmeldelse.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere