Købte Xbox One for chips og sodavand

Amerikansk Xbox One-kampagne belønner de kalorie-hungrende

For lidt over et år siden satte vores søsterside Eurogamer.net 'fut i fejemøget' i hele spilverdenen med en kritisk artikel om spiljournalistik og markedsføring.

Artiklens omdrejningspunkt var et billede af den prominente spiljournalist, Geoff Keighley, flankeret af en Halo 4-plakat, samt omgivet af et bjerg af indbydende Doritos og Mountain Dews.

Læs den kritiske Eurogamer artikel om spilbranchen her

Hændelsen er nu kommet så langt på afstand, at selv de mest bitre, gamle mænd ikke har kræfter i armene til at svinge stokken længere.

Det har sidenhen været en tilbagevendende joke i branchen at referere til episoden, når emnet er faldet på tvivlsom markedsføring og 'product placement'

- Det var nær blevet en Doritos og Mountain Dew, hva? Folk i lokalet griner.

Microsoft har nu, med en hvis portion selvironi, lavet en kampagne i samarbejde med Doritos og Mountain Dew. Med hver pose chips eller sodavand følger en kode, der efter indtastning på deres hjemmeside, giver et antal point. Disse point kan så bruges til at byde på auktioner af en Xbox One-konsol med diverse spil og tilbehør.

Se også: Fallout 4 spottet

Der er over 5000 konsoller på højkant, og salget af Doritos og Mountain Dew er eksploderet. Kan du huske gærkrisen i '98? Man skulle ikke tro det, men det her er værre. Overalt i USA bliver supermarkeder rippet af bebumsede (hvis ikke de var det, bliver de det) teenagere, der i bedste zombieapokalypse-stil tager alt, hvad der bæres, trilles og slæbes kan.

Video: Se Eurogamer's gennemgang af sidste generations bedste spil

Nedenfor kan du se en lille billede-montage af, hvordan sådan en aktion forløb for reddit-brugeren Brubasket.

Han endte op med at vinde en auktion og betalte 2250,- for hele gildet, og slap således ca. 800 kroner billigere, end hvis han havde købt konsollen i en regulær spilbutik - samt en lille sidegevinst på nok kulhydrater, i flydende og sprød form, til at give den samlede befolkning i en mindre dansk kommune sukkersyge.

Desværre må vi endnu engang stå med rumlede tomme maver, knyttede næver og kigge surmulende over på den anden side af atlanten, da tilbuddet ikke er at finde herhjemme.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere