Xbox One satte salgsrekord

Det tog mindre end 24 timer, så var der solgt den første million eksemplarer af Xbox One

Microsofts nye spillekonsol, Xbox One, blev revet ned fra hylderne de første 24 timer af lanceringen. Mere end en million solgte eksemplarer blev det til. (Foto: Nam Y. Huh/AP)
Microsofts nye spillekonsol, Xbox One, blev revet ned fra hylderne de første 24 timer af lanceringen. Mere end en million solgte eksemplarer blev det til. (Foto: Nam Y. Huh/AP)

Udsolgt. Den melding skulle man blive mødt med adskillige steder rundt om i verden, hvis man er på jagt efter den nye Xbox One fra Microsoft. Spillekonsollen blev således revet ned fra hylderne med nogenlunde samme fart, som Sony oplevede for godt en uge siden, da de lancerede deres PlayStation 4.

De to nye spilkonsoller, der markerer et generationsskifte inden for konsoller, evnede begge at sælge mere end en million eksemplarer inden for de første 24 timer af lanceringen. Dermed er de kommet effektivt ud af starthullerne til det, der på forhånd er udråbt som den store konsolkrig.

Mens PlayStation 4 alene kom ud i Nordamerika, hvilket vil sige USA og Canada, så ramte Xbox One i fredags 13 markeder. Her stod kunderne så til gengæld også klar med åbne arme. I hvert fald var der køer foran butikkerne flere steder, og der var blandt andet arrangeret busture fra Danmark til Tyskland med danske Xbox-fans, der ikke vil vente til 2014 for at få fingrene i Microsofts nye spillekonsol. Pixel.tv og Xboxlive havde arrangeret en af busturene. Se tv-indslag fra den tur over denne artikel.

Ifølge Microsoft er der tale om den største salgssucces i Xbox' historie.

Se også: Nu er kampen en realitet: Xbox One er kommet

De nye Xbox One-ejere valgte iøvrigt øjeblikkeligt at pakke spillekonsollen ud og koble den til. Således oplyser Microsoft, at der inden for det første døgn blev registreret mere end 60 millioner dræbte zombier i 'Dead Rising 3', tæt ved seks millioner kørte kilometer i 'Forza Motorsport 5' og mere end 8,5 millioner dræbte fjender i 'Ryse: Son of Rome'.

Andre valgte den mere fysiske tilgang til nyerhvervelsen. Således blev der også registreret 43,3 millioner Fit Points i 'Xbox Fintness'.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere