Playstation 4 udsolgt før levering

Den 29. november kommer Sonys nye konsol til Danmark, men næsten alle eksemplarer er allerede reserveret

Foto: AP/Nam Y. Huh
Foto: AP/Nam Y. Huh

Det var forventet at den ville blive julens store sællert. Men hvis du tror, at du skal ud at købe en Playstation 4 til juletræet, må du nok tro om igen.

Der er nemlig blevet leveret så få konsoller til Danmark, at stort set alle allerede er forudbestilt.

Det viser henvendelser til de store elektronikkæder i Danmark.

- Vi har selvfølgelig leveret, så mange som vi overhovedet kunne skaffe til Danmark, men efterspørgslen har været enorm, fortæller Mette Buhl fra Nordisk Film Interactive, som er den nordiske distributør af Playstation.

Straks man får den nye controller - DualShock 4 - i hånden, så kan man mærke, at Sony har været i gang med at optimere på en succes. Og det er de sluppet ganske godt fra. (Foto: Jae C. Hong/AP) Vagthund Test af PS4: Evolution frem for revolution

Playstation fire skulle komme på hylderne i de danske butikker den 29. november. Men har man ikke allerede bestilt en Playstation, ser det ud til, at man først kan få fingrene i den nye konsol til februar.

Dog kan der være enkelte kæder, blandt andet El-Giganten, der har enkelte eksemplarer liggende.

Danskere, der ikke har lyst til at ligge i kø, kan bestille en Playstation på internettet. Playstation 4 bliver nemlig også lanceret i resten af Europa den 29. november, og på hjemmesider som Amazon er der stadig ledige eksemplarer.

Se også: TV: Konsolkrigen skudt i gang

I USA og Canada kom den nye Playstation på hylderne den 15. november. Her blev der solgt over en million konsoller på 24 timer. Det gør Playstation 4 til Sonys hurtigst sælgende konsol.

Microsoft lancerer også en ny konsol, der skal konkurrere med Playstation 4. Lanceringen af Xbox One blev dog tidligere i år udskudt. Den skulle komme til Danmark i begyndelsen af 2014.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere