Køb ny bil i Angry Birds for 600 kr

Ja, vi taler rigtige penge her

Hende her kan godt lide mænd med biler – fat Dankortet. (Screenshot: Eurogamer.dk)
Hende her kan godt lide mænd med biler – fat Dankortet. (Screenshot: Eurogamer.dk)

iOS-raceren, Angry Birds Go!, er lanceret i New Zealand - og det sande omfang af spillets mikro-transaktioner er blevet afsløret.

PocketGamer kan rapportere at Rovios nye spil, hvilket er kompatibelt med Hasbros Angry Birds-Telepods, indeholder 100-dollar-biler og 'energy-systemer' - og har endda in-game reklamer og annonceringer.

Se også: Bliv god til Hearthstone med vores guide

Alle karakterer har en power-up, hvilket man kan bruge én eller to gange gratis. Alternativt kan man benytte sig af den mest fremtrædende valuta i spillet, kaldet gems, og købe flere af disse power-ups.

PocketGamer har udtalt at når det kommer til selve vognene, så vil dem med flest opgraderingsmuligheder koste rigtige penge. En af dem, kaldet the Big Bang Special Edition car, har en pris på hele 110 dollar.

Se også: Virtual reality og GTA - en brandfarlig cocktail

Som så mange andre free-to-play mobilspil, så har Angry Birds Go! et energisystem. Hver fugl bliver træt efter fem racerløb, og så må man vente med at bruge den fugl igen. Alternativt kan man betale sig fra det, og dermed fortsætte med at benytte den uden begrænsninger.

Se alle PS4 spillene anmeldt her

Tidlige previews af Angry Birds Go! giver indtrykket af, at det er et sjovt spil med god grafik. Det er bare de irriterende mikro-transaktioner der ødelægger oplevelsen. Som PocketGamer har peget ud, så udkommer spillet først den 11. december, så det er altså stadig muligt af mikro-transaktionerne når at blive nedjusteret en smule.

Ellers siger vi pænt nej tak.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere