TV: Nøgenchok på PlayStation 4

Twitch TV ændrer sine retningslinier for brugen af PlayStation 4's Playroom efter at mand valgte at dele liveoptagelser af sin nøgne kone

Det var ikke helt det, som Sony havde forestillet sig, da de lancerede den nye koncept 'Playroom' sammen med den nye spillekonsol PlayStation 4. En mand, der ind til videre er identificeret som Darckobra, valge at benytte 'Playroom' og sit nye PlayStation Camera til - via Twitch TV - at dele liveoptagelser af sin afklædte og - tilsyneladende sovende kone umiddelbart efter at de havde drukket tæt.

Optagelserne, der kan ses i tv-klippet over artiklen, blev lavet bare en uge efter at Sony havde præsenteret den nye PlayStation 4, og løb som en steppebrand rundt på nettet.

Se også: PlayStation 4 revet væk

Twitch TV, der er en livestreaming-platform for spilindhold, og samarbejdspartner med både Microsoft og Sony på deres nye generation af spilkonsoller, var knapt så begejstrede.

De har udelukket Darckobra, og ændret på deres retningslinier.

Samtidig har man konstateret, at der deles ganske mange optagelser, der ikke er af spillemæssig karakter, og derfor bliver der aktuelt fjernet en hel del indhold.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere