Tre spil du skal have til PS4

Når først du har den nye spilkonsol i hænderne, så kommer spørgsmålet om, hvad du skal putte i den

Når PlayStation 4 fredag bliver sluppet løs i Danmark, så vil mange - hvis de kan få fingre i en af de eftertragtede spilkonsoller - nok også gerne have noget med, der kan puttes i maskinen med det samme.

Reolen med spil til PlayStation 3 kan ikke bruges, så der skal investeres i nyt og her er udbuddet fortsat ikke så stort. Spiltitlen, der for alvor presser PS4'eren til sit maksimale, kigger man også forgæves efter.

- Generelt set er lanceringstitlerne en smule kedelige, men sådan har det i virkeligheden altid været ved konsol-lanceringer, konstaterer Thomas Bense fra gamingsitet Pixel.tv, og peger på kommende titler som Uncharted (ikke datosat), Infamous (marts 2014) og Watch Dogs (foråret 2014), som tre spil, han har høje forventninger til.

Det betyder dog ikke, at man får svært ved at få en solid spiloplevelse. Der er titler ude samtidig med lanceringen, der fortjener at blive testet på den indkøbte spillekonsol. Thomas Bense udpeger her de tre spil, som han mener er de bedste at kaste sig over fra starten. Med Resogun som en klar vinder.

Straks man får den nye controller - DualShock 4 - i hånden, så kan man mærke, at Sony har været i gang med at optimere på en succes. Og det er de sluppet ganske godt fra. (Foto: Jae C. Hong/AP) Vagthund Test af PS4: Evolution frem for revolution

Resogun
- Efter min mening bedste eksklusiv titel ved lancering af PS4. Simpelt og vanedannende rumshooter, der tager til i sværhedsgrad og får en til at tænke tilbage på space invaderes. Det er gratis, hvis du har PlayStation Plus medlemskab. Se trailer for spillet i tv-klippet over artiklen.

Assassin’s Creed IV: Black Flag
- Spillet har været ude den seneste månede til 'de gamle' konsoller. Den grafiske overhalning er dog så bemærkelsesværdig, at det er værd at spille igen eller investere i, hvis ikke du har været der.

Se også: Assassins Creed IV er et af årets bedste spil

Killzone: Shadow Fall
- Super flot skydespil! Historien er dog kedelig og der findes bedre multiplayerspil på markedet til 'de gamle' maskiner. Det er dog et nyt og eksklusivt spil til PlayStation og kender man universet og har kunne li’ de tidligere spil i serien, er det mere fra samme skuffe.

Se også: Anmeldelse: Knack knækker

Hvilke spil glæder du dig mest til at spille på den nye PlayStation 4?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Forbrug
Seneste i Forbrug
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere