Indieudviklere flokkes om Xbox One

Flere prominente navne er blandt udviklerne, der arbejder på at bygge spil til Xbox One

Mange indieudviklere - blandt andet SMS, der laver Project Cars - er på vej til Xbox One. (Screenshot: Eurogamer.dk)
Mange indieudviklere - blandt andet SMS, der laver Project Cars - er på vej til Xbox One. (Screenshot: Eurogamer.dk)

Microsoft har for nylig udtalt, at de 'arbejder bag lukkede døre for at skabe et system, der vil gøre det muligt at bruge enhver Xbox One som en udviklingsplatform.'

Indtil videre har de dog nu afsløret, at der er et hav af indie-udviklere, som har skrevet sig op til at producere indhold via Obox Ones indie-udviklingsprogrambut ID@Xbox.

Læs også: Vi afslører Gran Turismo 6’s menusystemet

- Denne liste er på ingen måde endelig. Dette er kun første udvalg af den enorme gruppe af udviklere, der arbejder på at bygge spil til Xbox One via ID@Xbox - allerede fra starten af næste år, pointerede ID@Xbox-leder, Chris Charla, på Xbox News Wire.

Læs også: Flot Elder Scrolls Online video viser karakter udvikling

Selvfølgelig er der ikke nogen garanti for, at udviklerne på denne liste er i gang med at skabe et indhold, der er eksklusivt til Xbox One, men chancerne er der for, at nogle af dem gør, hvilket i sig selv vil være en succes for Microsoft efter deres fejlede forsøg på at få foden inden for døren hos indie-spilverdenen, da konsollen blev afsløret.

Læs også: Gyselige spiløjeblikke: Resident Evil 2

- Vi har sendt udviklingssystemer ud til over 50 udviklere og sigter efter snart at få dem i hænderne på endnu flere, tilføjede Charla.

- Vi vil gøre Xbox One til en fantastisk platform for udviklere af alle forskellige størrelser i de kommende år. Vi er dybt overraskede over tilbagemeldingen, vi har fået, og vi værdsætter jeres tålmodighed i vores proces med at stabilisere programmet. Det er været dejligt at se mangfoldigheden hos de udviklere, der har søgt om at arbejde med vores program. Interessen har været global fra Japan til Finland. Udviklere fra over 50 lande ser frem til at få deres spil på Xbox One, siger han.

0 kommentarer
Vis kommentarer